14.6 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO. Andreea Marin a fost atacată de câini. Scandal pe Facebook, după...

VIDEO. Andreea Marin a fost atacată de câini. Scandal pe Facebook, după ce a chemat hingherii

Prezentatoarea TV Andreea Marin a fost atacată de câini, în timp ce mergea pe stradă, cu bicicleta. Vedeta a povestit, pentru tabloidul Libertatea, că a fost salvată de o cunoștință, care a venit cu mașina și a gonit animalele. După ce a depus plângere la Primăria Voluntari, iar hingherii au ridicat câinii, sute de internauți au jignit-o pe contul său de Facebook. 

“Am fost atacată de trei dulăi. Am avut noroc că mă suna în acel moment cineva care era cu mașina în fața porții mele și a auzit prin telefon ce se întâmplă: lătratul câinilor care era foarte puternic și vocea mea care a devenit precipitată. Persoana respectivă s-a urcat imediat la volan și a venit câteva sute de metri către mine, dispersând câinii și salvându-mă”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

După acest incident, prezentatoarea TV a făcut plângere la primăria Voluntari cu cu ajutorul unui alt vecin, avocat de profesie, care avusese și el aceeași experiență neplăcută cu copilul său.

Câinii au fost ridicați de hingheri și vor fi adoptați de proprietarul unui adăpost privat.

După incident, pe contul de Facebook al organizației pentru protecția animalelor ALF România a apărut un clip video, în care Andreea Marin este surprinsă în timp ce se certa cu vecinii: ”Eu mi-am luat ce trebuie ca să mă apăr de ei, arme legale, ca să zic aşa. Dacă îi mai văd afară şi mă atacă vreunul, eu acţionez. Să nu vă plângeţi apoi că i-am omorât, îmi pare rău. Îmi spuneţi dumneavoastră că nu m-au atacat, îmi garantaţi asta? Mă doare în c*r de garanţia dumneavoastră“.

 

Vedeta a explicat, ulterior, că, pe strada unde locuiește, sunt mulți vecini care hrănesc câini pe care nu îi țin în curți,ci în fața porții: ”Din păcate, acești câini, chiar dacă sunt îngrijiți de ei, nu sunt prietenoși cu alți oameni care nu sunt din familia lor. Așa că de trei ani de zile, de când locuiesc acolo, multe persoane care au venit la mine pe jos, mi-au spus că nu mai vin decât dacă vin eu cu mașina să le iau de la strada principală, pentru că le e teamă din cauza câinilor”. 

După reacția Andreei Marin, pe Facebook, sute de internauți au jignit-o și au criticat-o, pentru că a chemat hingherii. 

Cele mai citite

Ciucă, reacție cu privire la tentativa de asasinat asupra premierului slovac

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a condamnat ferm tentativa de asasinat asupra premierului slovac Robert Fico. A subliniat că astfel de acte de violență sunt...

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat. Este în stare gravă. Un agresor a fost reținut

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat și a fost transportat la un spital. UPDATE: Starea premierului Slovaciei este gravă. El a fost internat la...

Iohannis reacționează la vestea tragică din Slovacia. “Sunt șocat să aflu”

Klaus Iohannis s-a declarat șocat de faptul că premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat. "Şocat să aflu de faptul că prim-ministrul Slovaciei, Robert Fico,...
Ultima oră
Pe aceeași temă