20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuAlina Sorescu va munci de sarbatori

Alina Sorescu va munci de sarbatori

Desi mereu a fost o eleva eminenta – 12 ani cu coronita si medii mari -, Alina Sorescu, frumoasa cu ochi albastri, a lasat “putin” cartea (desi a fost admisa la trei facultati), acordand mai multa atentie carierei muzicale si celei de prezentatoare TV. La nici 20 de ani, Alina promite sa devina vedeta. Sa se fi nascut sub o stea norocoasa?

– Cum te simti in “piele de vedeta” la 20 de ani?
– La 20 de ani neimpliniti… nu ma consider o vedeta. Mai am mult pana atunci, dar imi asum rolul de persoana publica, sunt de mica in lumea asta si mi-am dat seama ca nu-i usor sa rezisti, mai ales cand totul se invarte ca un carusel, dar nu-mi pare rau nici cand sunt recunoscuta pe strada si imi sunt cerute autografe, nici cand am 5-6 concerte intr-o zi, si emisiune, si mai trebuie sa si invat pentru examene. Asta imi este meseria si asta mi-am dorit sa fac de mica.
– In afara de muzica, mai ai si alte preocupari, alte pasiuni?
– Televiziunea – care e la fel de importanta ca muzica. Poate ca vine putin pe locul doi, daca vrei sa fiu sincera. Imi place sa citesc, sa calatoresc, sa fac cumparaturi, sa ascult muzica, am cam aceleasi preocupari ca orice adolescenta de 19 ani, doar ca eu mai apar si pe sticla, mai urc si pe scena.
– Cred ca roiesc baietii in jurul tau. Ai un iubit?
– Unde sunt baietii aia??? Nu, nu am inca un iubit si nici nu sunt pusa pe cautari, dar sper sa gasesc dragostea adevarata. De obicei nu ma arunc cu capul inainte, vreau sa fac pasul asta cu maturitate, nu vreau sa sufar, mai ales ca la varsta asta deceptiile din dragoste sunt destul de dese.
– Ai un model in lumea muzicii?
– Imi plac foarte multi artisti; de la fiecare incerc sa invat cate ceva: Robbie Williams – pentru extraordinara energie de pe scena; el este intr-adevar un “one-man-show”; Jennifer Lopez – pentru complexitate, pentru ca este si actrita, si cantareata, si dansatoare si in toate cele trei roluri exceleaza; Destiny's Child, Madonna – pentru capacitatea de a se reinventa cu fiecare piesa, videoclip si album pe care le lanseaza.
– Care piesa a ta iti este mai aproape de suflet?
– Imi este foarte greu sa aleg una, pentru ca sunt ca niste copilasi ai mei, am pus in fiecare dintre ele o particica de suflet. Dar imi plac in mod special, de pe albumul AL 9-LEA CER, “Nimeni” – pentru ca este o piesa molipsitor de ritmata si “Fara tine” – pentru ca este o piesa asa, mai de suflet, care ma descrie foarte bine.
– Cum iti vei petrece Revelionul?
– Muncind, ca in fiecare an. Am sapte concerte la Oradea si la Baile Felix. Nu imi pare rau. Sper ca si la anul sa fiu la fel de ocupata de Revelion. Asta inseamna ca lumea ma iubeste si vrea sa ma vada si sa ma auda cantand.
– Doresti sa le transmiti ceva, acum la sfarsit si inceput de an, admiratorilor tai?
– Sper sa fi avut un Craciun linistit. Anul Nou sa fie cat mai rodnic. Le multumesc ca sunt alaturi de mine si sper sa fie la fel si in 2006, si in anii ce vor veni. Sa urmareasca emisiunea mea de pe TVR2. In final, sa se simta LIBERI.

Cele mai citite

Tribunalul Vaslui a decis! Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu

Tribunalul Vaslui a menţinut, vineri, măsura arestului la domiciliu în cazul preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, acuzat de luare de mită. „În...

Dan Podaru o invită pe Clotilde Armand la o dezbatere publică

Edilul in functie al sectorului 1, Clotilde Armand, se ascunde in spatele acuzatiilor și evita dezbaterile reale cu contracandidatii sai, susține Dan Podaru, propunerea...

6 piese de mobilier esențiale în amenajarea unei camere pentru tineret

Cu siguranță, amenajarea unei camere pentru tineret este o sarcină care necesită atenție și creativitate....
Ultima oră
Pe aceeași temă