15.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuActorul Daniel Craig va juca în al şaptelea film din franciza Star...

Actorul Daniel Craig va juca în al şaptelea film din franciza Star Wars

Actorul britanic Daniel Craig, interpretul agentului 007 din seria cinematografică "James Bond", a primit un rol în filmul "Star Wars: Episode 7", care va fi lansat în decembrie 2015, informează Mediafax.

Se pare că renumitul actor britanic, în vârstă de 46 de ani, l-ar fi implorat pe regizorul J.J. Abrams să îi acorde un rol în acest film SF, aşteptat cu nerăbdare de mulţi fani ai francizei "Războiul stelelor", scrie metro.co.uk.

Potrivit unor surse, pentru acest rol misterios, Daniel Craig ar fi filmat deja timp de două zile, în secret, la celebrele studiouri Pinewood, săptămâna trecută.

Fanii ar putea să nu îşi dea seama foarte bine care este rolul interpretat de starul britanic, întrucât faţa acestuia nu va apărea pe marele ecran, spune o sursă.

O altă sursă a declarat pentru tabloidul The Sun: "Daniel este un prieten apropiat al lui J.J. Abrams. I-a cerut să îi ofere un rol secret, un fel de apariţie specială – şi este fericit că numele lui va apărea pe afişul filmului".

"Fanii se amuză deja încercând să descopere personajul jucat de Daniel", a adăugat aceeaşi sursă.

Daniel Craig a reuşit să ajungă la studiourile Pinewood fără să fie văzut de paparazzi, însă a fost fotografiat după aceea în cabina actriţei Carrie Fisher, o bună prietenă de-a lui, care îşi va relua rolul care a făcut-o celebră, Prinţesa Leia, în "Star Wars: Episode 7".

Cele mai citite

Olympiakos Pireu, în prima finală europeană din istorie! Grecii au învins-o pe Aston Villa în dublă manșă

Olympiakos Pireu s-a calificat în finala Europa Conference League, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în fața englezilor de la Aston Villa,...

Plata ajutoarelor de 100 de euro pentru fermierii din vegetal și zootehnie începe din 15 mai

Plata subvenţiei de 100 de euro/hectar pentru sectorul vegetal pe cadrul de criză Ucraina, respectiv 100 euro/echivalent UVM pentru sectoarele suin şi avicol pentru...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...
Ultima oră
Pe aceeași temă