Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Doar un sfert din partiile romanesti sunt omologate

Doar un sfert din cele 120 de partii de schi din Romania sunt omologate, desi exista legi si programe de dezvoltare a turismului montan, a declarat presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, Ovidiu Iuliu Marian. "In Romania exista doar ...

Share

Rl online 0 comentarii

04.11.2005 - 00:00
Doar un sfert din cele 120 de partii de schi din Romania sunt omologate, desi exista legi si programe de dezvoltare a turismului montan, a declarat presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, Ovidiu Iuliu Marian.
"In Romania exista doar 30 de partii omologate, unde turistii pot fi de exemplu asigurati in cazul unor accidente. In Sinaia, una dintre cele mai importante statiuni de schi, nu este nici o partie omologata. Desi exista programe de dezvoltare a acestui segment, autoritatile locale nu se implica suficient si nu omologheaza partiile", a adaugat Marian.
Potrivit presedintelui ANT, serviciile turistice au de multe ori o calitate indoielnica in Romania, in ciuda preturilor ridicate, una dintre cauze fiind lipsa unor programe de specializare a angajatilor din turism. O solutie pentru rezolvarea acestei deficiente ar fi "internationalizarea" finantarii si a trainingului din domeniu catre companii sau lanturi hoteliere recunoscute.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...