9.5 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăEconomieEconomie internăTelefoanele recondiționate - soluția ideală pentru afacerea ta

Telefoanele recondiționate – soluția ideală pentru afacerea ta

Telefonul este unul dintre beneficiile obligatorii pe care le primesc angajații tăi. Indiferent dacă ești la conducerea unei echipe de dimensiuni mari sau, dimpotrivă, colegii tăi sunt în număr restrâns, este important ca întotdeauna să le fii alături cu cele mai bune soluții pentru ca job-ul să fie unul la care ajung cu plăcere dimineața.

În momentul în care ai luat decizia de a cumpăra un telefon recondiționat, precum iPhone 11 sau iPhone 13, este bine să fii extrem de atent la sursa de achiziție. Asigură-te, de fiecare dată, că îți cumperi dispozitivele dintr-o sursă verificată, precum Flip.ro.

De asemenea, pentru a te bucura de un raport calitate-preț excelent al investițiilor tale în acest beneficiu, îți sugerăm soluția achiziției telefoanelor recondiționate. Mai jos îți explicăm pe larg care sunt beneficiile acestei alegeri.

Ce este un telefon recondiționat?

Un smartphone recondiționat este un telefon care a mai trecut prin mâna altui proprietar și care a fost apoi verificat de către specialiști pentru a îmbunătăți orice aspect, fie de software sau de hardware. Piesele care nu erau în stare optimă de funcționare au fost înlocuite pentru a asigura o funcționare impecabilă pe termen lung.

Din perspectiva experienței de utilizator, un telefon recondiționat poate fi foarte ușor de confundat cu unul nou, întrucât performanța este comparabilă. Singura posibilă diferență poate să conste în mici defecte apărute în urma uzurii, care nu afectează deloc modul de funcționare. 

Cum pot ști dacă telefonul meu recondiționat este sau nu în stare bună?

Iată mai jos câteva criterii de care ar trebui să ții cont:

  • Service specializat

Un vânzător de încredere este, în primul rând, unul autorizat, care lucrează cu tehnicieni specializați în recondiționarea telefoanelor. Dacă alegi un seller serios, poți fi sigur că nu ești păcălit cu privire la sursa de proveniență a telefonului sau la componența și performanța sa. În cazul în care nu te gândești să-ți iei aceste câteva măsuri de siguranță, te poți afla în situația de a plăti mult mai mult pe un produs neconform, care nu va face decât să le facă munca mult mai grea angajaților tăi.

  • Transparență

De asemenea, o altă dovadă că seller-ul este unul în care te poți încrede fără probleme este transparența procesului de plată și a metodelor multiple prin care faci asta. Nu uita nici să urmărești recenziile, acoperirea în mass-media sau prezența serviciilor de asistență.

Dacă alegi un seller serios, nu trebuie să-ți faci griji nici nu privire la software, întrucât acesta este actualizat, pentru o experiență impecabilă, iar datele proprietarului anterior sunt șterse definitiv.

  • Proveniență certă

În general, vânzătorii de telefoane recondiționate au în ofertă smartphones care pot fi folosite în oricare dintre rețelele mobile existente. Pe Flip.ro ai la îndemână două opțiuni: telefoane deblocate sau telefoane blocate într-o anumită rețea. Cele deblocate pot fi folosite cu orice cartelă, în timp ce telefoanele recondiționate blocate în rețea pot fi folosite numai cu o cartelă din rețeaua respectivă. Dacă ești abonat la rețeaua în care telefonul recondiționat este blocat, vei avea avantajul ca tariful noului tău telefon să fie cu circa 5% mai mic față de unul liber în rețea.

  • Garanție și posibilitate de retur

Dacă alegi Flip.ro, primul marketplace românesc dedicat telefoanelor recondiționate, poți fi sigur că beneficiezi de un proces de cumpărare sigur, rapid și transparent. Pe Flip.ro poți nu doar să cumperi telefoane recondiționate, ci și să le vinzi pe cele de care echipa ta nu mai are nevoie. 

La fel ca în cazul telefoanelor noi, produsele achiziționate de pe Flip.ro au garanție de minimum 12 luni, 30 de zile posibilitate de retur, livrare rapidă și o echipă care oferă suport permanent clienților.

De ce să cumperi telefoane recondiționate pentru compania ta?

Află că, până acum, peste 9000 de companii au apelat la serviciile oferite de Flip Business pentru soluții concrete de optimizare a costurilor și de creștere a indicilor de sustenabilitate. Compania ta poate fi una dintre ele. Dar, să le luăm pe rând:

  • Eficientizare costuri

Pentru un cost semnificativ mai redus, cu până la 40% față de produsele noi, beneficiezi de dispozitive performante, verificate de specialiști, care își mențin calitatea în timp. În plus, primești factura pe firmă, iar costurile sunt deductibile.

  • Indici de sustenabilitate

Acum e mult mai simplu să arăți că îți pasă de mediul înconjurător și să fii parte din transformarea circularității într-o normă, prin soluții inovatoare. Atât consumatorii, cât și partenerii îți vor mulțumi pentru abordarea filosofiei de business din această nouă perspectivă.

  • Confort

Te bucuri de comoditatea de a nu lăsa variațiile de cash-flow să-ți destabilizeze strategia de business, pentru că prin Flip.ro poți plăti în rate lunare fixe. Și dacă alegi să plătești pas cu pas, poți să te îndrepți și către modele mai performante, pentru că efortul financiar este unul cu mult diminuat.

Dacă te-am convins să faci o alegere SMART pentru afacerea ta, nu ezita să ne contactezi pentru a întocmi împreună cel mai bun plan de achiziție pentru tine.

Cele mai citite

Kylian Mbappe își aduce și fratele la Real Madrid

Ethan Mbappe, fratele mai mic al căpitanului echipei naționale a Franței, Kylian Mbappe, va semna la rândul său în această vară cu Real Madrid. Conform...

Două garnituri de metrou s-au ciocnit în staţia Timpuri Noi

Două trenuri de metrou s-au ciocnit marți seară la staţia Timpuri Noi, după ce una dintre garnituri a intrat pe linia ocupată de cealaltă....

Palestina: Mahmoud Abbas a acceptat demisia guvernului lui Mohammed Shtayyeh

Preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas, a acceptat luni demisia guvernului premierului Mohammed Shtayyeh, a anunţat preşedinţia într-un comunicat, relatează AFP, preluat de agerpres.ro. "Preşedintele a...
Ultima oră
Pe aceeași temă