Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Deneş: Litoralul românesc poate să concureze cu oricare dintre litoralurile Europei

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, a menţionat vineri, la Constanţa, că îi încurajează pe toţi cei care vor să meargă în concediu la mare să aleagă litoralul românesc, acesta putând concura cu oricare dintre zonele litorale din Europa.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 15.06.2018 - 13:20

"Încurajez pe toţi cei care vor să facă un concediu la mare ca prima opţiune să fie litoralul românesc. Pentru că litoralul românesc, la ora actuală, este un litoral care poate să concureze cu oricare dintre litoralurile pe care le are Europa. (...) Preţurile sunt variabile, aici nu mai putem noi interveni", a afirmat Deneş, într-o conferinţă de presă.

Referitor la situaţia în care se află staţiunile litoralului românesc, ministrul Apelor şi Pădurilor a spus că pentru el este foarte important feedback-ul pe care îl primeşte de la turişti.

"Pentru mine foarte important este feedback-ul pe care îl am de la turişti. Am stat de vorbă cu câţiva dintre turiştii pe care i-am găsit pe aceste plaje şi feedback-ul pe care l-am primit de la turişti a fost unul pozitiv, în sensul că plajele le-au găsit curate, că aceste plaje sunt plaje care, folosind tot o expresie plastică, aşteaptă cu braţele deschise turiştii", a spus Deneş.

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, a verificat, joi, modul în care agenţii economici ce au închiriat sectoare de plajă respectă prevederile în ceea ce priveşte curăţenia şi întreţinerea acestora în staţiunile Costineşti, Vama Veche, 2 Mai, Constanţa, Mamaia şi Năvodari, iar vineri va merge în staţiunile Eforie Sud şi Eforie Nord.

Comentarii

loading...