4.6 C
București
miercuri, 1 februarie 2023
AcasăEconomieConsultanță internațională în domeniul criptomonedelor: Afacerea de succes condusă de românul Mihai

Consultanță internațională în domeniul criptomonedelor: Afacerea de succes condusă de românul Mihai

Destul de multe persoane iau în calcul intrarea în fenomenul Blockchain, însă din lipsă de contacte cheie, nu ajung să finalizeze proiectele, fiind deseori descurajați și de costurile ridicate pe care le întâmpină.

Problema costurilor destul de mari se datorează în special lipsei de know-how, deoarece prețurile variază foarte mult și chiar fluctuează mult mai mult decât în alte industrii. Coinsby este o agenție de networking care se ocupă în principal cu oferirea consultanței către cei care doresc să creeze proiecte la nivel internațional în domeniul criptomonedelor.

Treaba pe care o face Mihai Daniel se aseamănă cu cea a unui broker de credite, în sensul că intermediază pentru clienți oferte avantajoase, însă nu percepe nici un comision din partea clientului. Antreprenorul care a vizitat peste 100 de țări, alături de soția sa, în ultimi 17 ani, colaborează cu nume importante din industria internațională a criptomonedelor, ca de exemplu: BiKi, ZBG, Bit-Z, IDCM, CoinTiger, BitForex, FCOIN, BITCLOUS, Bitget, BitMart, IDAX, CITEX, bit2me, Exmarkets, p2pb2b, ACX, BTCEXA, CCX, Blockshine, Coincodex etc.

Mihai Daniel, CEO al Coinsby a legat numeroase parteneriate cu exchange-uri, instituții, agenții de publicitate, companii de software specializate în Blockchain și avocați în cei 4 ani de activitate în domeniu și poate să-i ajute pe cei interesați să aleagă ofertele corecte și să plătească prețul corect pentru serviciile dorite.

)

Mihai Daniel a și furnizat câteva exemple în acest sens în cadrul podcastului „Cum se fac și se fură banii în piața de Crypto”, publicat pe canalul George Buhnici, în care ne-a spus că o listare pe un exchange respectabil poate să coste undeva între 100.000 și 400.000 de dolari, dar și că pentru a primi un răspuns de la un avocat specializat în domeniu, pentru aceeași informație și același răspuns, prețul solicitat poate fi de 1.500 de dolari sau de 15.000 de dolari.

Antreprenorul a mărturisit faptul că 99% dintre criptomonede nu au o valoare reală și i-a sfătuit pe cei care vor să speculeze în această piață, să evite grupurile de tip „pump and dump” pentru a nu pierde bani, pentru că în momentul în care vor primi notificarea cu privire la tranzacția pe care trebuie să o facă, va fi prea târziu pentru ca aceștia să mai facă profit.

Tradingul în domeniul crypto este la fel de complex precum la bursă, este un proces de lungă durată, în care trebuie să te duci, să înveți, să urmărești și să nu te grăbești în a lua decizii. Totodată, cei că cei care vor să intre pe acest tărâm ar trebui să fie precauți și să-și asume riscul.

 

Există planuri pentru producerea și lansarea aplicației și totodată a criptomonedei Coinsby, destinată utilizatorilor din Emiratele Arabe Unite, care le va permite acestora să cumpere sau să închirieze locuințe și mașini, folosind ca mijloc de plată criptomonedele.

În curând se va lansa și Coinsby.ro, o platformă care le va permite românilor să cumpere ușor și sigur Bitcoin și alte peste 100 de criptomonede cu cardul Visa sau Mastercard.

Antreprenorul Mihai Daniel este de părere că Blockchain-ul are potențialul de a rezolva câteva dintre problemele cheie financiare ale unor persoane, companii și instituții:

·         Peste 2 miliarde de persoane nu au încă un cont bancar și nu pot efectua tranzacții internaționale;

·         Foarte multe persoane (în special bogații) și entități stau cu frică cu privire la faptul că banii lor ar putea fi confiscați;

·         Sistemele financiare clasice nu oferă metode avantajoase și eficiente de a transfera bani;

·         Sunt percepute taxe foarte mari atunci când, în cadrul unei plăți, se realizează conversia în valută;

·         Inflația are un efect negativ asupra monedei: injecția de numerar nu face altceva decât să rezolva problema pe termen scurt, însă totodată diluează valoarea reală a monedei.

Inițial, proiectul va fi dezvoltat în Emiratele Arabe Unite, urmând ca apoi să se răspândească în Orientul Mijlociu și în Africa de Nord. Va exista un cost unic pentru a lista un anunț pe una dintre cele 4 platforme Coinsby, si se anticipează în primul an, pe piața extrem de activă din Dubai, se vor lista peste 35.000 de anunțuri. În plus, Coinsby va crește și datorită comisionului competitiv reținut pentru achiziționarea criptomonedelor folosind cardurile bancare.

Mai multe detalii despre ambițiosul proiect veți putea afla de pe pagina de LinkedIn a lui Daniel Mihai sau de pe site-ul coinsby.com.

Cele mai citite

49 de copii s-au înecat în Pakistan după ce o barcă plină cu oameni s-a răsturnat într-un lac

49 de copii s-au înecat în Pakistan după ce o barcă supraîncărcată s-a răsturnat într-un lac. Cadavrele învăţătoarei şi ale căpitanului au fost scoase...

Un magazin IKEA se deschide la Timișoara

În cadrul campaniei sale de extindere a activității în România și în sud-estul Europei, un magazin IKEA urmează a se deschide la Timișoara. IKEA își...

Inflaţia în zona euro a înregistrat o încetinire peste aşteptări în ianuarie

Rata anuală a inflaţiei în zona euro s-a atenuat peste aşteptări în ianuarie, dar inflaţia de bază a crescut, sporind presiunile asupra Băncii Centrale...
Ultima oră
Pe aceeași temă