15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăEconomieBursa de Valori Bucureşti deschide mixt şedinţa de tranzacţionare de astăzi

Bursa de Valori Bucureşti deschide mixt şedinţa de tranzacţionare de astăzi

Totodată, indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, era în creştere cu 0,10%, indicele BET-FI al SIF-urilor înregistra o depreciere de 1,16%, iar BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, era pe plus cu 0,09%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, s-a depreciat cu 0,15%, în timp ce reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK, a pierdut 0,29%.

Valoarea totală a schimburilor realizate vineri până la ora 10:45, pe Bursa de Valori Bucureşti, se situa la 3,314 milioane de lei (713.791 de euro).

Acţiunile Aerostar se apreciau cel mai mult pe piaţa principală, respectiv cu 2,38%, fiind urmate de titlurile Oltchim Rm.Vâlcea (+1,89%) şi Teraplast (+1,11).

Pe de altă parte, cele mai mari scăderi erau consemnate la SIF Moldova, de 2,16%, la SIF Muntenia (-2,14%) şi la Turbomecanica (-2,03%).

Cele mai citite

Olympiakos Pireu și Fiorentina, cu un pas în finala Europa Conference League

Olympiakos Pireu și Fiorentina sunt favorite la calificarea în finala ediției din acest an a Europa Conference League, după ce s-au impus, joi seară,...

Clienții români ai armatei private a Lukoil

Rușii de la Lukoil desfășoară în România o ”armată privată” mascată sub forma unei companii de protecție și pază, Traun Guard HMS, fostă...

VIDEO. Laura Giurcanu s-a despărțit de fiul Andreei Esca. Influencerița s-a întors la fostul iubit

Viața sentimentală poate fi plină de surprize și răsturnări de situație, iar Laura Giurcanu pare să fi experimentat acest lucru într-o manieră cât se...
Ultima oră
Pe aceeași temă