17.6 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiSexul în toaletele școlare ar putea fi impus ca disciplină opțională la...

Sexul în toaletele școlare ar putea fi impus ca disciplină opțională la BAC

Realitatea din spatele propagandei răuvoitoare este că ei, elevii, încă de la cele mai fragede vârste, învaţă anatomia, învaţă educaţia fizică, învaţă limbile aplicate, iar unele domnişoare învaţă chiar şi matematica, să nu le mai păcălească ulterior în viaţă orice client la bani. Am putea spune chiar că liceenii din zilele noastre manifestă o aşa mare înclinaţie spre babardeală încât ne şi mirăm cum de nu i-a venit până acum, Ministerului Educaţiei, ideea de a impune şi sexul ca disciplină opţională la bacalaureat.

Păi, ori e bac profesional, ori nu mai e? Adică de ce numai loazele care o viaţă întreagă o să tragă la şaibă, o să repare ţevi, o să sape şanţuri sau o să ridice gunoiul să aibă şansa de a opta? Fetele alea care prestează pe bănci, pe chiuvete, prin veceuri, prin sălile de sport n-au şi ele dreptul să-şi aleagă materia dorită, de vreme ce profesia şi-au ales-o deja, încă din liceu sau chiar din Generală?

Din păcate, nimeni din Ministerul Educaţiei nu vede acest lucru şi nu înţelege că trebuie să se dea o şansă în viaţă şi elevilor care vor să se facă, atunci când vor fi mari, nu Marie Curie şi nici Albert Einstein, ci Sexy Brăileanca şi Titus Steel.

Ministrul Sorin Câmpeanu nu a avut nicio reacție după ultimul episod de sex juvenil în toaleta unei instituții de învățământ, petrecut în februarie, la Budești – Călărași. N-o fi văzut mare lucru din pozele aruncate pe internet, din cauză că shootingul fusese făcut cu telefonul de un amator, căruia îi mai şi tremura mâna, din motive lesne de înţeles.

Păi, vedeţi, domnu’ ministru, dacă nu vă implicaţi? Ei, ia să fi avut nişte camere video profesionale, instalate în toaletă, să vedeţi atunci imagini HD, sticlă ieşea, nu altceva!

De aceea, în interesul învăţământului autohton şi al viitorului școlerilor din România, vă propunem să instalaţi în toaletele tuturor instituţiilor gimnaziale şi liceale de la noi camere video Full HD. Puteţi să daţi contractele firmelor agreate, asta chiar nu ne mai interesează, câtă vreme ştim că junii şi junele vor primi o şansă în plus. Numai gândiţi-vă, domnule ministru: nu-i păcat ca, după ce ne-au plecat creierele în Occident, acuma lăsăm să ne plece şi alte organe? Că, uite, Sandra Romain sau Jasmine, dacă ar fi avut condiţii şi le-ar fi remarcat cineva de mici chiar aici, în România, n-ar mai fi fost nevoite, săracele, să plece în neagra străinătate (adică plină de negri), ca să aibă şi ele ce băga în gură!

Aşa, dacă s-ar introduce sexul ca disciplină opţională la bac, cel puţin un sfert dintre liceeni ar avea o notă 10 asigurată, chiar şi fără să se prezinte la examen. Ar fi suficient ca o comisie de profesori să examineze imaginile surprinse de camerele video prin toalete şi să-şi dea cu părerea: „Eleva X putea să mimeze mai cu talent… (Citește continuarea pamfletului în Academia Cațavencu)

Cele mai citite

Tarom este salvat. Compania primește 100 de milioane de euro, aprobate de Comisia Europeană

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi validarea ajutorului de stat pentru compania aeriană Tarom. Este vorba de aproape 100 de milioane de euro, aprobaţi...

Propunerea PSD pentru Plafonarea Adaosului Comercial la Produsele Românești: O Soluție pentru Protejarea Producătorilor Locali

Scandalul Produselor Românești și Răspunsul Retailerilor În contextul recentelor controverse legate de produsele românești din marile magazine, retailerii au refuzat să participe la dezbaterile din...

Zelenski face reproșuri partenerilor internaționali după atacul rusesc asupra Harkovului care a ucis șase persoane

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a denunţat joi un dublu atac rusesc cu 15 rachete asupra localităţii Liubotin şi a oraşului Harkov, în urma căruia,...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU