24.1 C
Bucharest
Saturday, 30 September 2023
HomeD'ale cetățeanuluiNoi reguli de circulație și acces pentru taximietriștii de aeroport

Noi reguli de circulație și acces pentru taximietriștii de aeroport

Așadar, din iunie:

1. La aeroport sunt acceptate toate firmele de taxi, cu excepția celor cu licență de București, a celor care practică prețul de 3 lei/km sau a șoferilor care n-au minimum doi ani de închisoare cu executare-n cazier.

2. În cele două aeroporturi ale Capitalei va fi înființată câte o „zonă de regrupare”, unde taximetriștii se pot întâlni câte 15 minute, să se bată și să se amenințe.

3. Taximetriștii vor avea voie să intre pe pista de aterizare și să își „momească” chiar de acolo clienții.

 
4. Singura condiție pentru rularea pe pista de aterizare esta taxiurile să fie comandate de clienți încă de la intrarea în spațiul aerian românesc.

5. Pentru a evita dramele și ororile ce i-ar putea avea ca protaginiști pe taximetriștii români, poliția va escorta fiecare taxi care transportă turiste străine decoltate și dezinhibate, iar pădurile din apropierea aeroportului vor fi defrișate.

6. Tariful taxiurilor va fi modificat la un modest „ten lei for kilo-metre”.

7. Un ghișeu special amplasat la intrarea-n aeroport le va schimba obligatoriu taximetriștilor și turiștilor banii, din mărunt în bancnote mari, pentru a corespunde cerințelor cursei.

8. Taximetriștii vor trebuie să știe un minimum de engleză, fiind testați înainte. Dacă înțeleg fraze precum… (Citește întregul pamflet în Academia Cațavencu)

Cele mai citite

Horoscop 30 septembrie – Schimbări mari pentru mai multe zodii

 Berbec (21 martie - 19 aprilie)Astăzi, Berbecii pot simți o nevoie crescută de a se exprima și de a-și urma pasiunile. Este o...

Vladimir Putin, anunțul făcut la un an de la anexarea unor teritorii din Ucraina

Vor fi reconstruite "şcoli, spitale, clădiri de locuinţe şi drumuri, muzee şi monumente", a declarat Putin, conform unui comunicat difuzat de Kremlin.Toate regiunile...

Invazie de vipere în țară – Doi bărbați mușcați au fost la un pas de moarte – Harta ROȘIE a viperelor

Medicii de la spitalul Sfântul Spiridon din Iași au tratat doi bărbați care au fost mușcați de vipere. Una dintre victime este din...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies