8.7 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiNoi reguli de circulație și acces pentru taximietriștii de aeroport

Noi reguli de circulație și acces pentru taximietriștii de aeroport

Așadar, din iunie:

1. La aeroport sunt acceptate toate firmele de taxi, cu excepția celor cu licență de București, a celor care practică prețul de 3 lei/km sau a șoferilor care n-au minimum doi ani de închisoare cu executare-n cazier.

2. În cele două aeroporturi ale Capitalei va fi înființată câte o „zonă de regrupare”, unde taximetriștii se pot întâlni câte 15 minute, să se bată și să se amenințe.

3. Taximetriștii vor avea voie să intre pe pista de aterizare și să își „momească” chiar de acolo clienții.

 
4. Singura condiție pentru rularea pe pista de aterizare esta taxiurile să fie comandate de clienți încă de la intrarea în spațiul aerian românesc.

5. Pentru a evita dramele și ororile ce i-ar putea avea ca protaginiști pe taximetriștii români, poliția va escorta fiecare taxi care transportă turiste străine decoltate și dezinhibate, iar pădurile din apropierea aeroportului vor fi defrișate.

6. Tariful taxiurilor va fi modificat la un modest „ten lei for kilo-metre”.

7. Un ghișeu special amplasat la intrarea-n aeroport le va schimba obligatoriu taximetriștilor și turiștilor banii, din mărunt în bancnote mari, pentru a corespunde cerințelor cursei.

8. Taximetriștii vor trebuie să știe un minimum de engleză, fiind testați înainte. Dacă înțeleg fraze precum… (Citește întregul pamflet în Academia Cațavencu)

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă