15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăCulturăTrafic restricţionat în Capitală cu ocazia Festivalului B-Fit in the Street

Trafic restricţionat în Capitală cu ocazia Festivalului B-Fit in the Street

Potrivit poliţiştilor rutieri, se va permite accesul riveranilor pe Str. Rafael Sanzio şi pe Str. Armenească, între Str. Rafael Sanzio şi Str. Arcului.

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

De asemenea, pentru buna desfăşurare a evenimentului, în data de 4 august 2018, între orele 21.30-22.30, se va restricţiona traficul rutier, gradual, în funcţie de desfăşurarea evenimentului pe Calea Victoriei, tronsonul cuprins între Piaţa George Enescu şi Bd. Regina Elisabeta şi pe Bd. Regina Elisabeta, tronsonul cuprins între Str. Brezoianu şi Bd. I.C. Brătianu şi străzile care acced în acest tronson.

Rute ocolitoare:

– Bd. Nicolae Bălcescu – Bd. Gheorghe Magheru – Bd. Lascăr Catargiu;

– Str. Buzeşti – Str. Berzei – Splaiul Independenţei.

În perioada 4 – 5 august 2018 se va desfăşura evenimentul cultural artistic denumit “Festivalul Internaţional de stradă B-Fit in the Street”, constând în spectacole de stradă fixe şi mobile.

Cele mai citite

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...

Olympiakos Pireu și Fiorentina, cu un pas în finala Europa Conference League

Olympiakos Pireu și Fiorentina sunt favorite la calificarea în finala ediției din acest an a Europa Conference League, după ce s-au impus, joi seară,...

Tragedie în Hunedoara! Un bărbat a murit după ce a fost împușcat accidental la o partidă de vânătoare

Un bărbat de 44 de ani a decedat după ce a fost împuşcat accidental în zona pieptului, în timpul unei partide de vânătoare desfăşurată...
Ultima oră
Pe aceeași temă