25.4 C
București
miercuri, 10 august 2022
AcasăCulturăParis Hilton vine la Craiova

Paris Hilton vine la Craiova

Paris Hilton vine la Craiova, la Festivalul IntenCity, la seara DJ-ilor. Vedeta americană s-a lansat recent în muzică.

Vedeta internațională s-a apucat de curând de muzică și e invitată să mixeze alături de nume deja consacrate precum Afrojack, DJ Snake, Mahmut Orhan sau Paul Van Dyk. Festivalul IntenCity, la prima ediție, aduce la Craiova pe lângă cei mai importanți DJ-ei, nume de succes din muzica latino precum Luis Fonsi, Natti Natasha, Jason Derulo, dar și formații sau artiști care au făcut istorie, precum Boney M, Modern Talking, Sandra, Mr President, Ricchi e Poveri, No Mercy sau la Bouche. Festivalul IntenCity se desfășoară în perioada 26-28 august.

Fotomodel, actriță americană, moștenitoarea lanțului de hoteluri Hilton, Paris Hilton s-a apucat recent și de muzică. 

Debut pe Roblox

Recent, Paris World și-a făcut un avatar pe populara platformă de jocuri Roblox. A strâns rapid aproape 400.000 de utilizatori. În ajunul Anului Nou, ea a făcut pe DJ-ul în aceeași lume virtuală, cântând pe sound-urile sale. 

citește și: Huiduirea lui Fritz prevestește sfârșitul userismului

Ea se visează viitoarea Regină a metaversului, internetul viitorului în 3 D, potrivit CNN. A investit, de asemenea, în tehnologia criptomonedelor. 

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Se lărgește prăpastia dintre bogați și săraci în școala românească

Mulți ani s-a vorbit în spațiul public despre cele două Românii din școli: fandoseala odraslelor politicienilor sau oamenilor de afaceri cu background suspect și...

Copil mort într-un accident produs pe DN2

Un băiat în vârstă de 14 ani a decedat într-un accident rutier care a avut loc în această dimineaţa pe DN 2, în zona...

Furtună politică în SUA, după perchezițiile de la casa lui Trump. VIDEO

O primă etapă spre un proces pentru unii, o "persecuţie politică" pentru alţii: percheziţia spectaculoasă a casei lui Donald Trump de către FBI a...
Ultima oră
Pe aceeași temă