11.6 C
București
joi, 23 septembrie 2021

NASA Space Apps Challenge va avea loc online în acest an

Aceasta este una dintre cele mai mari manifestări de tip hackathon la nivel mondial, care va avea loc în perioada 2 – 4 octombrie.

Evenimentul este gratuit şi deschis publicului, în limita a 100 de participanţi. Participanţii, în echipe de două  – șase persoane, îşi pot alege o problemă pe care doresc să o rezolve în funcţie de domeniu, gradul de dificultate şi interese. Echipa va prezenta soluţia unui juriu de experţi, iar cele mai bune soluţii vor putea intra în competiţia la nivel global. Competiţia se adresează unui public cu nivel de experienţă variat şi din diverse domenii.

Evenimentul este susţinut de Agenţia Spaţială Română și urmează să aibă loc online de această dată, potrivit unui comunicat al ROSA.

Din cauza restricţiilor impuse de epidemia de COVID-19 şi pentru a proteja siguranţa şi sănătatea comunităţii, evenimentul va avea loc complet online, precizează sursa citată.

Tema acestui an este „Take Action” – un îndemn la acţiune şi o reamintire a faptului că oricine poate contribui decisiv, chiar şi din confortul şi siguranţa propriei locuinţe. 

Ultima oră
Pe aceeași temă