3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăCoronavirusPurtare mască în spații libere. Arafat spune când se vor reglementa excepțiile

Purtare mască în spații libere. Arafat spune când se vor reglementa excepțiile

Stabilirea excepțiilor de la purtatul măștii de protecție în aer liber, acolo unde rata de infectare depășește 6 la mie, se va reglementa luni, transmite Raed Arafat.

La întrebarea pusă sâmbătă dacă masca în aer liber este obligatorie, în localitățile în care rata de infectare depășește 6 la mia de locuitori, Arafat a răspuns: „da, va fi obligatorie, dar vor fi și excepții, anumite activități. Veți vedea când se emite ordinul ministrului Sănătății și ministrului Afacerilor Interne, în ziua de luni, care va stabili și excepțiile unde nu se poartă”.

Activitățile sportive în parcuri, date de Arafat ca exemplu: „acolo nu se va purta, dar în zonele care sunt aglomerate, unde există risc de infecție, se va purta”.

Ordinul comun care stabilește excepțiile va apărea în cursul zilei de luni.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. S-a ocupat de partea de comunicare a instituției Avocatului Poporului, în calitate de consilier al Avocatului Poporului, în perioada februarie 2015- iulie 2019. Este absolvent și licențiat al trei facultăți: Facultatea de Fizică, Facultatea de Automatizări, Facultatea de Drept, ultima fiind terminată în iulie 2021. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă