24.2 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăAlegeri 2016LinkedIn a lansat o versiune în limba română

LinkedIn a lansat o versiune în limba română

LinkedIn, cea mai mare reţea de socializare profesională, cu peste 100 milioane de ­utilizatori la nivel mondial, a anunţat că LinkedIn.com este disponibil şi în limba română. Astfel, peste cei 400.000 de angajaţi din România care au deja profiluri pe LinkedIn şi peste cele 1.000 de grupuri ­care au legătură cu România vor putea accesa site-ul în ­limba română.

„Lansarea versiunii în limba română vine în întâmpinarea numărului tot mai mare de utilizatori români care îşi creează conturi personale pe LinkedIn. Lansarea în limba locală a ­site-ului nostru atrage adesea o generaţie cu totul nouă de utilizatori, îmbunătăţind astfel experienţa de utilizare a LinkedIn pentru întreaga comunitate“, a declarat Ariel Eckstein, director general al LinkedIn Europa.

O dată cu noua versiunii în limba română, LinkedIn a lansat şi versiuni în limbile turcă şi rusă, site-ul fiind disponibil deja în alte şase limbi de circulaţie internaţională: engleză, franceză, germană, italiană, portugheză şi spaniolă.

Liceeni bucureşteni premiaţi

Liceenii participanţi la cea de-a doua ediţie a programului ­YouthBank Bucureşti s-au reunit la Colegiul Naţional Sfântul Sava, în cadrul evenimentului festiv care a marcat încheierea programului din acest an şcolar. Cele 12 echipe de ­liceeni ale căror iniţiative au fost finanţate în acest an au prezentat rezultatele proiectelor implementate. Totodată, în cadrul evenimentului, trei echipe de proiect şi şapte dintre tinerii membri YouthBank, monitori ai proiectelor, au fost premiaţi cu vouchere din partea ECDL România.

Implementat pentru prima dată în Bucureşti anul trecut, YouthBank este un program administrat de către un grup de liceeni cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani, care au ca scop crearea unui fond pe care îl investesc apoi în comunitate, sub formă de granturi pentru proiecte gândite şi realizate de alţi liceeni.

Cele mai citite

Primar din Buzău cercetat penal pentru folosirea resurselor primăriei

Mai mulți locuitori ai comunei Cozieni, județul Buzău, au făcut publice acuzații grave împotriva actualului primar al localității, susținând că acesta comite infracțiuni...

Proprietățile leușteanului: o sursă bogată de nutrienți și antioxidanți

Într-o lume în care ne străduim tot mai mult să adoptăm un stil de viață sănătos, cunoașterea beneficiilor pe care ni le aduce natura...

Importanța alegerii lavoarelor și a bateriilor de calitate pentru baia unui restaurant

Selectarea lavoarelor și a bateriilor potrivite pentru un restaurant este o decizie care are un...
Ultima oră
Pe aceeași temă