Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Scrisoare deschisa catre domnul Calin Popescu Tariceanu

Ma adresez Domniei Voastre, in primul rand recomandandu-ma: sunt pensionara, am 76 ani. Ma numesc Ruxandra Iliescu, in tinerete Anda Neagu. Sunt stranepoata, nepoata si fiica de liberali, adica Nicolae Saveanu, fost deputat de Focsani, fiul ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.10.2005 - 00:00
Ma adresez Domniei Voastre, in primul rand recomandandu-ma: sunt pensionara, am 76 ani. Ma numesc Ruxandra Iliescu, in tinerete Anda Neagu. Sunt stranepoata, nepoata si fiica de liberali, adica Nicolae Saveanu, fost deputat de Focsani, fiul acestuia, bunicul meu, Nicolae N.Saveanu, fost presedinte al Camerei Deputatilor in perioada 1932-1938, si tatal meu Alexandru Ð Andi Neagu, fost ministru liberal in guvernul Antonescu.
Pe strabunic nu l-am apucat: bunicul m-a crescut in casa lui.
Tatal meu a patimit 16 ani in ascunzatori si apoi in puscaria de la Ramnicu Sarat. Dupa eliberare a reusit sa obtina azil politic in Elvetia, unde a si murit. Am crescut cu bustul lui I.C. Bratianu pe biroul bunicului si cu idealurile liberale in familie si intre prieteni.
In 1989 eram fericita ca am scapat de comunisti. Iluzii! Au venit perioadele Iliescu. A venit Conventia, pe care, bineinteles, am votat-o. Acum m-am bucurat la victoria Aliantei. Sa fie o noua deceptie?
Am citit in presa declaratiile Domniei Voastre cu ocazia numirii la Bratislava in postul de vicepresedinte al E.L.D.R. Ca romanca, m-am bucurat ca tanarul Tariceanu, pe care l-am cunoscut pe cand locuia in Ana Ipatescu alaturi de distinsa sa mama, Doamna A.Lazarescu, cunoscator de limbi straine, rafinat, elegant, ne va reprezenta cu cinste in acest for.
M-am bucurat ca, poate, in tripla calitate pe care o aveti Ð Prim-ministru, Presedinte PNL si vicepresedinte E.L.D.R. Ð veti face curatenie in teritoriu si ne veti scapa de cozile de topor care sunt in administratia statului strecurate in organizatiile PNL.
Eu va sesizez unul din cazuri, pe care de 6 ani incoace il cunosc foarte bine, ducand cu aceasta persoana o lupta acerba pentru castigarea drepturilor mele, ca si multi concetateni din com. Gradinari Tantava, pe care ii amana cu retrocedarea. Se numeste Tudor Florea, este primarul ales al comunei Gradinari Giurgiu, alegere facuta cu contributia banului public si a pachetelor de alimente luate din portia bolnavilor de la caminul de handicapati. Eu ma lupt in continuare cu el prin tribunale. Dar el ce face?
Fost activist al partidului comunist, actualul pesedist cauta sa se acopere, sa fie trecut la PNL chiar ca sef de organizatie.
Verificati la Giurgiu verificati la Gradinari, nu lasati ca acest impostor sa intineze idealurile pe care Bratienii, ca si atatia morti in puscariile comuniste le-au avut pentru tara noastra, pe care Domnia Voastra va luptati sa o readuceti in Europa. Cu asa membru de partid PNL si cu multi altii ca el, oare ne vor primi? Nu-l primiti in PNL!!

Cu stima
Ruxandra Iliescu

Citește totul despre:

Comentarii

loading...