FOTO: DRDP Constanța

Șapte persoane rănite, două în stare gravă, într-un accident pe Autostrada Soarelui

Nouă persoane au suferit leziuni în urma unui accident produs pe Autostrada Soarelui în care au fost implicate două autoturisme ce mergeau spre Litoral.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 09.07.2020 - 11:28

Accidentul s-a produs pe fondul nerespectării distanței de mers în autovehicule iar în condițiile unei frâne bruște, o mașină a fost izbită violent din spate.

Salvatorii chemați de urgență la fața locului au descarcerat patru persoane aflate în cele două autoturisme avariate, alte cinci persoane care au suferit leziuni fiind preluate și transportate de urgență la Spitalul Constanța pentru îngrijiri medicale.

Pompierii au acționat în vederea eliminării riscului de incendiu la autovehiculele implicate în accident și după mai bine de o oră în care s-a curățat carosabilul s-a reluat circulația în zona km. 208, sensul spre Constanța, unde s-a produs impactul dintre mașini.

La scurt timp, un alt accident rutier a avut loc pe Autostrada Soarelui, la km. 176, pe sensul Constanța – București, în care au fost implicate un autoturism și un autocamion. Banda 1 este blocată iar circulația se desfășoară dirijat de către Poliție doar pe banda 2.

Comentarii