Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

România revine la normal, după inundațiile din ultimele zile

România revine la normal, după inundațiile din ultimele zile

Efectele inundațiilor încep să scadă. Mai sunt probleme pe câteva drumuri, dar veștile de la meterologi sunt bune.

Cristian Hagi 0 comentarii

01.07.2018 - 12:05

Conform MAI, situaţia revine la normal în zonele afectate, unde s-a intervenit cu peste 20.000 de angajaţi şi aproximativ 7.400 mijloace tehnice.

La această oră nu mai sunt atenţionări sau avertizări meteorologice în vigoare. Mai sunt valabile avertizări hidrologice până astăzi, la ora 16.00, respectiv mâine, la ora 16.00.

În acest moment, traficul rutier este afectat pe cinci drumuri naţionale şi 13 drumuri judeţene, iar traficul feroviar este întrerupt pe două tronsoane de cale ferată, secţia 205 Băbeni - Alunu la km feroviar 34+400 de metri şi secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului, la Budila, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri.

De asemenea, la primele ore ale diminetii se înregistrau întreruperi în alimentarea cu energie electrică în cinci localităţi din trei judeţe - Covasna, Harghita şi Suceava - unde erau afectaţi peste 200 de consumatori, şi se acţionează pentru remedierea situaţiilor.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Neamţ a fost convocat în această dimineaţă pentru analizarea situaţiei de pe râurile Siret şi Moldova, unde s-au înregistrat creşteri ale debitelor şi luare măsurilor necesare, mai precizează MAI.

„După finalizarea intervenţiilor în zonele afectate, autorităţile locale vor face evaluarea pagubelor produse şi se vor analiza variantele pentru sprijinirea populaţiei în vederea refacerii locuinţelor afectate", adaug[ sursa citată.

 


Citește totul despre:

#românia #inundatii #mai

Comentarii

loading...