Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Selectie de oferte pentru firmele care se ocupa de dosarele de viza

Avalansa de lucratori romani solicitati sa lucreze in Spania a dus la aparitia diversilor "binevoitori" care se ocupa de depunerea dosarelor de viza la Ambasada Spaniei la Bucuresti. Au fost cazuri cand oamenii s-au trezit cu banii luati si fara ...

Share

Magda Antoniu 0 comentarii

08.09.2005 - 00:00
Avalansa de lucratori romani solicitati sa lucreze in Spania a dus la aparitia diversilor "binevoitori" care se ocupa de depunerea dosarelor de viza la Ambasada Spaniei la Bucuresti. Au fost cazuri cand oamenii s-au trezit cu banii luati si fara pasapoarte.
"Ambasada Spaniei ne-a solicitat sa transmitem numele firmelor care sa se ocupe de aceste intermedieri, dar dorim sa fim total transparenti si sa organizam o selectie de oferte", a declarat Daniela Nicoleta Andreescu, secretar de stat la Ministerul Muncii. Din acest motiv la sediul Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca se va organiza pe 8 septembrie a.c. selectia de oferte pentru societatile comerciale autorizate, conform legii, sa intocmeasca cereri si dosare de viza pentru lucratorii selectionati in baza acordului dintre Romania si Spania, precum si de reprezentare a acestora in acest sens in fata autoritatilor competente.
Conditiile de participare si criteriile de departajare se gasesc in caietul de sarcini, care se poate obtine de la sediul OMFM din str. Valter Maracineanu nr. 1-3, camera 289, intre orele 9 si 16.
Ofertele se pot depune in perioada 5-7 septembrie 2005 intre orele 9 si 16.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...