Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Breviar

S-a reluat alimentarea cu apa calda la o parte din bucuresteni De ieri, la o parte din bucurestenii racordati la CET Sud s-a reluat alimentarea cu apa calda, in urma finalizarii lucrarilor de revizie. Furnizarea apei calde s-a reluat ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.06.2005 - 00:00
S-a reluat alimentarea cu apa calda la o parte din bucuresteni

De ieri, la o parte din bucurestenii racordati la CET Sud s-a reluat alimentarea cu apa calda, in urma finalizarii lucrarilor de revizie. Furnizarea apei calde s-a reluat partial in zonele: Lacul Tei, Petricani, Cheile Zanoagei, Unirii, Decebal, Nerva Traian, Calea Vitan, Theodor Sperantia si Marasesti. Intervalul de intrerupere in aceste zone a fost de numai sase zile. Pe masura ce interventiile la instalatiile proprii vor fi incheiate, RADET va comunica in timp util bucurestenilor zonele unde se va relua furnizarea apei calde. Revizia la CET Sud se va incheia pe 19 iunie.

Centru de inchiriere pentru echipamente medicale

Din aceasta luna, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 3, in parteneriat cu Asociatia "Adam", a infiintat un Centru de inchiriere echipamente medicale si de recuperare pentru persoanele cu nevoi speciale din teritoriu. "Dorim sa punem la dispozitia persoanelor cu dizabilitati, in functie de tipul si gradul de handicap, echipamentele necesare in vederea accesului in mediul fizic, ceea ce va asigura o mai buna interrelationare cu cei din jur. Echipamentele pot fi inchiriate printr-o simpla solicitare, in schimbul unei cotizatii modice, care variaza intre 60.000 si 120.000 lei/an", a anuntat primarul Liviu Negoita. Centrul functioneaza in str. Lucretiu Patrascanu nr. 3-5, camera 16 A, zilnic, intre orele 11 si 13.

Festivalul Thailandez

Pana pe 10 iunie, la Crowne Plaza se desfasoara Festivalul Thailandez. Un bucatar thailandez, venit special de la Bangkok, va delecta oaspetii restaurantului cu preparate specifice thailandeze. Bucataria Thai, desi condimentata, este de un echilibru perfect, usoara si imbietoare: supa Tom Khlong Pla Grob, pachetelele Thung Thong, platoul Mun Tod, preparatele calde precum Phad Thai Gub Pla Muck, Gung Tod Kratiem Prik Thai sunt doar cateva dintre specialitatile thailandeze pe care bucurestenii le pot incerca pe perioada festivalului. Atmosfera este intregita de orhidee si de tablouri Thai. "Vizita" prin Thailanda se va incheia pe data de 10 iunie.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...