PNL cere demisia lui Darius Vâlcov

Partidul Naţional Liberal cere, prin vocea purtătorului de cuvânt, demisia lui Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, după ce acesta a publicat pe Facebook fişa medicală a unui protestatar şi imagini prin care Iohannis era comparat cu Hitler.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 02.09.2018 - 22:43

"Demisia lui Darius Vâlcov, adevăratul prim-ministru al lui Dragnea, care din poziția de consilier de stat conduce guvernul României, este obligatorie!

Publicarea fișei medicale a unei persoane private și difuzarea unui videoclip cu acuzații naziste la adresa președintelui României și a unor mișcări civice democratice sunt fapte extreme de grave care atentează la viața privată a unei persoane, la prestigiul instituției prezidențiale și la memoria victimelor Holocaustului.

Prin aceste gesturi incalificabile, Dariu Vâlcov arată disprețul său față de dreptul la viața privată al românilor și sfidează memoria victimelor Holocaustului care nu pot accepta folosirea în acest fel, fără scrupule, a simbolurilor naziste.

Din păcate, folosirea abuzivă a informațiilor cu caracter personal de către Darius Vâlcov demonstrează încă o dată că PSD, la comanda lui Liviu Dragnea, a transformat ministerele de forță și cancelaria prim-ministrului în instrumente de poliție politică împotriva opozanților lor.

S-ar putea chiar ca demisia lui Darius Vâlcov să fie prea puțin pentru aceste fapte abominabile. Cred că acest condamnat penal în primă instanță la 8 ani de închisoare cu executare trebuie să răspundă din nou în fața justiției", scrie Ionel Dancă pe Facebook.

 

Comentarii