10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiOpt maşini distruse şi trei avariate de foc la un service de...

Opt maşini distruse şi trei avariate de foc la un service de lângă Ploiești

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi seară, la un service auto din comuna prahoveană Păuleşti,situată la câţiva kilometri de municipiul Ploieşti, focul extinzându-se pe o suprafaţă de 600 de metri părtraţi, iar unitatea service arzând generalizat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, şase echipaje de pompieri intervin, marţi seară, pentru lichidarea unui incendiu puternic care a cuprins un service auto din comuna Păuleşti.

Flăcările s-au extins pe întreaga suprafaţă a service-ului, de 600 de metri pătraţi, iar focul degajă foarte mult fum.

Până la ora trasmiterii acestei ştiri nu se ştie dacă incendiul a provocat victime şi nici dacă în interiorul unităţii de reparaţii se află autovehicule.

La faţa locului a fost trimisă de asemenea o autospecială SMURD al cărei echipaj este pregătit să acorde primul ajutor eventualelor victime.

Nu se cunoaşte deocamdată cauza incendiului, aceasta urmând a fi stabilită după stingerea flăcărilor.

Potrivit reprezentanţilor ISU Prahova, opt maşini au fost distruse în întregime şi trei au fost afectate parţial de incendiu.

„Au ars opt maşini care erau parcate în interior, trei au fost afectate parţial în urma incendiului. Datorită intervenţiei, am reuşit să salvăm opt maşini. În prezent, lucrăm să lichidăm incendiul, pentru că mai sunt câteva focare”, au spus reprezentanţii ISU Prahova.

Cele mai citite

MApN anunță că NATO a efectuat un amplu exercițiu de dislocare a trupelor în Slovenia, Ungaria și România

Ministerul Apărării Naționale(MApN) a anunțat joi că Alianța Nord-Atlantică, prin intermediul Corpului de Dislocare Rapidă Italia (NRDC-ITA) a desfășurat, în perioada 15-24 aprilie, exercițiul...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...
Ultima oră
Pe aceeași temă