16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiOprişan: PSD întotdeauna avut candidaţi la prezidenţiale

Oprişan: PSD întotdeauna avut candidaţi la prezidenţiale

În ceea ce priveşte candidatul la alegerile prezidenţiale, Oprişan a spus că întotdeauna PSD a avut propriul candidat, iar în acest an trebuie să fie ”un tip serios, un om puternic, un om cu reale calităţi şi care să îşi iubească ţara şi care să respecte cu sfinţenie Constituţia”.

Întrebat despre data congresului, Marian Oprişan a spus că ar trebui să aibă loc ”cât mai repede posibil”.

”Cât mai repede posibil, pentru a avea stabilitate, predictibilitate şi pentru a ne atinge obiectivele faţă de cetăţenii României şi faţă de România şi să îndeplinim efectiv programul de guvernare”, a declarat Marian Oprişan.

Acesta consideră că următorul congres al formaţiunii ar trebui să aibă loc până la finalul lunii iunie.

Oprişan a spus, întrebat fiind despre modul în care Viorica Dăncilă conduce partidul, că aceasta ” ademonstrat clar că este un lider politic important şi care are lucruri importante de spus pentru România”.

Oprişan a spus că nu intenţionează să candideze la alegerile prezidenţiale, dar a adăugat: ”Nu ai cum să ştii, pentru că în raniţa oricărui soldat se află bastonul de mareşal”.

Întrebat despre candidatul la alegerile prezidnţiale din toamnă, Oprişan a spus: ”Candidatul la alegerile prezidenţiale trebuie să fie un tip serios, un candidat serios, un om puterni,c un om cu reale calităţi şi care să îşi iubească ţară în primul rând şi care să respecte cu sfinţenie Constituţia”.

Oprişan a adăugat că ”PSD întotdeauna avut candidaţi la prezidenţiale”, iar de două ori a avut chiar uncţia de preşedinte al ţării.

De asemenea, întrebat dacă preşedintele Acadeiei Române ar putea fi candidatul PSD la alegerile din toamnă, Oprişan a afirmat: ”Şi-a exprimat dorinţa de a candida la alegerile prezidenţiale? Nu am această informaţie, dar domnul Ion Aurel Pop este un mare savant şi un mare intelectual şi un mare român. Dacă domnia sa vrea să candideze la prezidenţiale, asta este o veste bună”.

CEx al PSD se reuneşte, vineri, de la ora 11.00, pe ordinea de zi aflându-se remanierile şi  data congresului.

Cele mai citite

Rusia ar putea ataca Polonia dacă NATO ar aduce acolo arme nucleare

Rusia amenință că va ataca o țară membră a Alianței Atlanticului de Nord (NATO). Vice-ministrul rus de Externe a spus că acest lucru se...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă