16.3 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăȘtirile zileiMinisterul de Interne, ironizat public pentru postarea de Black Friday de pe...

Ministerul de Interne, ironizat public pentru postarea de Black Friday de pe pagina de Facebook

”SUPER OFERTĂ de Z-FRIDAY: Reducere 100% la mascați și pedepse mai mici pentru toți ”clienții” noștri interlopi care se predau. Bonus, rămân și cu ușile nesparte! Oferta a început săptămâna aceasta și va ține… până când se va înțelege! Vor fi și multe surprize, iar pe toate le veți regăsi în probatoriu. Pentru cei care nu vor să profite de ofertă, avem un cadou de consolare. Stați liniștiți, nu aveți cum să-l ratați, venim noi!
Livrăm dimineața, foarte devreme…doar Black!”, este mesajul postat aseară pe pagina Ministerului de Interne. 

Postarea este însoţită de o fotografie de la descinderi cu mesajul: ”Cele mai sincere discuţii…încep la 6 dimineaţa”.

În ciuda faptului că mesajul Ministerului de Interne s-a dorit a fi unul ironic, în ton cu trendul de consum al utilizatorilor de rețele sociale, postarea a primit foarte multe mesaje critice din partea urmăritorilor, care se referă la discrepanța dintre imaginea confecționată a Ministerului de Interne și performanțele reale ale institruției.

”Măcar la glume va pricepeți daca la prins infractori nu”, a comentat utilizatorul de facebook Daniel Goian, în timp ce Lucian Scărlătescu a conchis și mai critic: ”Mă, voi vă dați seama că, dacă se predau toți infractorii, rămâne ministerul fără cadre?”. De asemenea, Drago Geamăna a reacționat în același registru, cu referire la celebrul caz al criminalului de la Caracal: ”Oh, deci de asta polițiștii din Caracal au așteptat până la 6 dimineața: voiau o discuție sinceră cu Dincă? Asta ne spuneți? 30 de ani de politici proaste au transformat forțele de ordine într-o glumă”.

”Puteti sa faceti reduceri de 50% din personalul care este platit degeaba!!!! Asta se poate numi o reducere eficienta si logica”, întreabă Ciprian Gorcia, în timp ce un alt utilizator se pronunță acuzator asupra reprezentanților MAI: ”Țambal al vostru se întâlnește cu aia ai lu pian prin biserici…postarea asta este exact ca in proverbul ala…rade ciob de oala sparta… Ce filozof aveți la calculator de își bate joc de voi in halu asta?..”

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a declarat, miercuri, în contextul în care în ţară aveau loc sute de percheziţii vizând grupări de criminalitate organizată, că ”este ziua Z, o zi importantă pentru combaterea infracţionalităţii în România”, fiind făcute 619 de percheziţii şi descinderi.

Cele mai citite

Primar din Buzău și mai mulți funcționari, cercetați penal pentru fals în înscrisuri oficiale

Vasile Săcuiu, primarul PSD al comunei Scorțoasa din județul Buzău, este în centrul unei anchete penale alături de mai multe persoane din cadrul...

Adunarea Națională a Franței va dezbate un proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate

Adunarea Naţională a Franţei a lansat luni dezbaterea asupra unui proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate pentru bolnavii în fază terminală, relatează...

Primar din Buzău și mai mulți funcționari, cercetați penal pentru fals în înscrisuri oficiale

Vasile Săcuiu, primarul PSD al comunei Scorțoasa din județul Buzău, este în centrul unei anchete penale alături de mai multe persoane din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă