Încă o avertizare de ninsori în nord-estul SUA

Guvernatorul statului american Massachusetts, Charlie Baker, a decretat stare de urgenţă după ce Serviciul naţional de meteorologie (NWS) a emis un avertisment de ninsori pentru centrul statului New York şi cea mai mare parte a regiunii New England, din nord-estul Statelor Unite, relatează CBS News, conform Mediafax.

Share

Andra Dolana 0 comentarii

Actualizat: 09.02.2015 - 11:08

Guvernatorul statului american Massachusetts, Charlie Baker, a decretat stare de urgenţă după ce Serviciul naţional de meteorologie (NWS) a emis un avertisment de ninsori pentru centrul statului New York şi cea mai mare parte a regiunii New England, din nord-estul Statelor Unite, relatează CBS News, conform Mediafax

Baker a luat în considerare interzicerea transporturilor în tot statul, dar a renunţat întrucât anumite regiuni nu se vor confrunta cu ninsori abundente, precizează CBS Boston.

Citeşte şi: FOTO. New York-ul sub nămeți

Aceasta este a treia săptămână consecutivă când regiunea de nord-est a Statelor Unite se confruntă cu o furtună de zăpadă.

Tribunalele au anunţat că vor fi închise luni din cauza condiţiilor meteorologice, motiv pentru care procesul de selecţie a juraţilor în cazul atentatului de la Maratonul din Boston şi procesul pentru crimă în care este judecat fostul fotbalist Aaron Hernandez vor fi amânate.

NWS a emis avertismente de ninsori valabile până marţi dimineaţă pentru centrul statului New York, vestul munţilor Catskills şi cea mai mare parte a regiunii New England, din nord-estul Statelor Unite.

Oraşul Boston se pregăteşte de noi ninsori abundente, după ce sistemul de transporturi a fost perturbat zilele trecute din cauza acumulării de zăpadă şi gheaţă, pe fondul echipamentelor învechite.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...