Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO. Accident feroviar grav. Mecanicul a fost rănit

Un accident feroviar s-a produs în dimineața zilei de 08 iunie, în zona localității Căiuți, unde trenul R 5202 Ciceu-Focșani, a lovit, la o trecere de nivel, bena unei autobasculante.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.06.2019 - 16:50

Mecanicul de locomotivă a scăpat lovit doar la o mână. Cei 60 de călători din tren și-au continuat drumul mai departe cu mijloacele de transport în comun.

Locomotiva 761 și vagoanele serie 26-16 sunt acum incompatibile cu serviciul comercial pe durată de timp nedeterminată. Termenul mediu pentru rezolvarea juridică a unui astfel de eveniment este de 2 ani sau mai mult, dacă ne raportam la cazurile EA 598 si EA 255.

 

Comentarii

loading...