Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ce RELIGIE are premierul Dacian Cioloș

Premierul Dacian Cioloş a decis să pună punct controversei legate de religia lui.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 23.11.2015 - 23:50

Premierul Dacian Cioloş a decis să pună punct controversei legate de religia lui. Disputa a pornit din momentul jurământului de investitură, când noul șef al  Guvernului a jurat cu mâna pe Constituție, nu pe Biblie.

Dacian a lămurit această chestiune într-un interviu la Radio România Actualităţi.

“Eu sunt creştin-ortodox. Dincolo de faptul că m-am botezat şi m-am căsătorit în biserica din satul unde am crescut în judeţul Sălaj, bunica m-a învăţat să mă rog şi rugăciunile astea m-au ajutat foarte mult în decursul vieţii. Dar sunt lucruri de care nu vreau să fac tapaj. Pentru mine o credinţă adevărată este credinţa pe care o duci în suflet şi în inimă şi e cea care îţi dă speranţă şi te ţine vertical, nu cea pe care o afişezi atunci când ai un interes să te vadă lumea", a declarat premierul Cioloş.

El a adăugat că despre credinţa lui pot vorbi preotul din satul natal, părintele stareţ de la Mânăstirea Putna şi părintele arhimandrit de la Mânăstirea Dumbrava de lângă Ocna Mureş. “În rest, eu ştiu ce port în suflet şi asta mi-e suficient, indiferent de ce spune unul sau altul", a subliniat Cioloş.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...