Turcul care a lovit cu maşina un poliţist a ajuns în arestul Poliţiei Capitalei

Cetățeanul turc Abdulah Atas, arestat după ce, duminică noapte, a lovit intenţionat cu mașina un polițist, a fost scos din Spitalul Penitenciar Rahova.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 07.08.2015 - 19:03

Cetățeanul turc Abdulah Atas, arestat după ce, duminică noapte, a lovit intenţionat cu mașina un polițist, a fost scos din Spitalul Penitenciar Rahova.

El a fost transferat, vineri, în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Poliție. După ce a fost arestat, luni, Atas a fost încarcerat la Spitalul Penitenciar Rahova, fiind rănit în urma accidentului.

El își va petrece următoarea perioadă de arest preventiv în Arestul Central al Poliției Capitalei.

Omul de afaceri turc Abdullah Atas a fost adus, joi, la Parchetul Tribunalului București pentru audieri. El se deplasa singur, dar mai avea bandaje pe față.

Luni, Atas a fost externat din Spitalul Floreasca, unde a primit îngrijiri după accident, și dus la Spitalul Penitenciar Rahova, după ce Tribunalul București a confirmat mandatul de arestare emis în lipsă pe numele său duminică noapte. El a fost scos din spital în căruciorul cu rotile.

Abdullah Atas a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului.

Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 03.30, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera, unde poliţistul era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic.

Potrivit anchetatorilor, poliţistul de la Brigada Rutieră i-a făcut semn omului de afaceri Abdullah Atas să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului de la rutieră, a accelerat şi l-a lovit. Poliţistul a rămas pe capotă aproximativ 350 de metri, apoi a fost aruncat pe şosea la 10 metri.

Șoferul avea o alcoolemie de 1,65 la mie și mergea cu o viteză de 180 - 200 km/h.

Citește totul despre:

Comentarii