Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Președintele Comisiei de anchetă a prezidențialelor din 2009: Udrea, Dragomir, Doru Paraschiv şi Marian Hăpău, invitaţi la audieri

Președintele Comisiei de anchetă a alegerilor prezidențiale din 2009, Oana Florea, a declarat că Elena Udrea, Daniel Dragomir, Doru Paraschiv şi Marian Hăpău vor fi chemaţi săptămâna viitoare la audieri.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 24.10.2017 - 18:07

Președintele Comisiei de anchetă a alegerilor prezidențiale din 2009, Oana Florea, a declarat că Elena Udrea, Daniel Dragomir, Doru Paraschiv şi Marian Hăpău vor fi chemaţi săptămâna viitoare la audieri, potrivit Mediafax.

„În contextul declaraţiilor publice făcute de anumite persoane care au fost invitate la Comisia SRI, am analizat şi am votat în unanimitate invitarea pentru săptămâna viitoare la audieri, la Comisia de anchetă a alegerilor din 2009, a doamnei Elena Udrea, a ofiţerului Paraschiv, în urma declaraţiilor făcute la Cotidianul, a domnului Dragomir şi domnului Marian Hăpău, (...) care la momentul respectiv era şeful serviciului de informaţii al Armatei”, a declarat preşedintele Comisie de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009, deputatul PSD Oana Florea.

Oana Florea a afirmat că au fost transmise comisiei şase răspunsuri de la ministere cu privire la schimbarea şefilor de deconcentrate, în perioada anterioară alegerilor prezidenţiale din 2009. „Din ce am văzut până acum au fost modificări de şefi de deconcentrate făcute cam în aceleaşi zile şi preavizul şi numirea pe post, în majoritatea judeţelor ţării. Mai avem de primit răspunsuri până la 22 de ministere câte sunt”, a spus Florea.

Discuţiile pe marginea răspunsului SRI privind prezenţa lui George Maior şi Florian Coldea acasă la Gabriel Oprea în seara alegerilor prezidenţiale din 2009 au fost amânate. "Au mai fost nişte discuţii cu privire la răspunsul venit de la SRI referitor la prezenţa celor doi angajaţi în sufrageria domnului Oprea şi am amânat discuţia pentru săptămâna viitoare", a precizat Oana Florea.

Fostul colonel DGIA Doru Paraschiv a afirmat, într-un interviu, că generalul Marian Hăpău, şeful Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei, a dispus înlăturarea unor probe de la locul accidentului în care a murit poliţistul Bogdan Gigină.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...