Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO+VIDEO. Kovesi a fost decorată cu titlul de Comandor al Ordinului Steaua Polară oferit de regele Suediei. Șefa DNA a spus că activitatea Direcției îi neliniștește pe cei care se credeau de neatins

Activitatea Direcției Naționale Anticorupție (DNA) "îi neliniștește pe mulți ce se credeau de neatins" iar Suedia este un model de urmat pentru România, a declarat, joi, procurorul-șef DNA, Laura Codruța Kovesi, la primirea titlului de Comandor al Ordinului Steaua Polară, conferit de regele Suediei.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

03.11.2016 - 12:00

UPDATE 12,00: Activitatea Direcției Naționale Anticorupție (DNA) "îi neliniștește pe mulți ce se credeau de neatins" iar Suedia este un model de urmat pentru România, a declarat, joi, procurorul-șef DNA, Laura Codruța Kovesi, la primirea titlului de Comandor al Ordinului Steaua Polară, conferit de regele Suediei.

---------------------------------------

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a primit oficial, joi, titlul de Comandor al Ordinului Steaua Polară, conferit de regele Suediei. Potrivit unui comunicat al Ambasadei Suediei la Bucureşti, ceremonia a avut loc începând cu ora 10,00, la sediul misiunii diplomatice.

Distincţia i-a fost conferită Laurei Codruţa Kovesi pentru 'lupta susţinută şi curajoasă împotriva corupţiei din România, care constituie paşi importanţi spre îmbunătăţirea transparenţei şi a statului de drept în România'.

Conform sursei citate, titlul îi va fi înmânat şefei DNA de către ambasadorul Suediei la Bucureşti, Anneli Lindahl Kenny, la ceremonie fiind aşteptaţi să participe mai mulţi ambasadori UE, ministrul Justiţiei, reprezentanţi DNA şi ai altor instituţii şi ONG-uri din România care luptă împotriva corupţiei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...