Alertă pe mare după ce Garda de Coastă a detectat un vas suspect, în pericol de scufundare. Nava este remorcată spre Constanța

Garda de Coastă din cadrul Poliției de Frontieră a României a intrat în alertă, marți după-amiază.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 12.09.2017 - 23:58

UPDATE 23,30: Nava de aprovizionare a platformelor petroliere maritime GSP Alcor a luat la remorcă, marți seara, pescadorul reperat în cursul dimineții de Garda de Coastă la 35 de mile maritime de portul Midia și care are la bord câteva zeci de migranți clandestini.


UPDATE 20,20:  Două ambarcațiuni ale Gărzii de Coastă și o navă de gardă a Comandamentului Flotei încearcă să localizeze și să salveze un grup de migranți clandestini de la bordul unui pescador ce se află în pericol de scufundare în largul Mării Negre, la o distanță de 32 de mile maritime (aproximativ 60 de kilometri) travers de Portul Midia.


UPDATE 19,05: Două nave ale României au fost trimise spre ambarcațiunea străină, aflată în pericol de scufundare la circa 32 de mile marine de litoralul românesc.

Pericolul este agravat de faptul că, în acea zonă, marea este de gradul 5.


Garda de Coastă din cadrul Poliției de Frontieră a României a intrat în alertă, marți după-amiază, informează Digi 24.

Alerta s-a declanșat după ce pe mare a fost detectată o ambarcațiune suspectă, care ar putea transporta migranți clandestini.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...