Copii în turneu, FOTO: Facebook

Câțiva copii au vandalizat o piață recent inaugurată la Pitești

Autoritățile au aflat cine este vinovat pentru distrugerile făcute în Piața Primăriei din Pitești imediat după inaugurarea de vineri. Este vorba despre mai mulți copii care s-au jucat. Lucrarea este în garanție și va fi refăcută, au anunțat reprezentanții Primăriei.

Share

Cătălin Șerban 0 comentarii

Actualizat: 13.03.2021 - 17:19

 

Autoritățile au anunțat că obiectele stricate din piața inaugurată vineri vor fi reparate sau schimbate. Până atunci, polițiștii locali vor patrula prin zonă.

„În cazul Piața Primăriei nu sunt pagube materiale, lucrarea este în garanție, se reface totul. Au fost copii care s-au jucat, poliția locală va patrula în zonă”, au anunțat reprezentanții Primăriei Pitești.

Neregulile au fost descoperite de primarul orașului Pitești, Cristian Gentea, la doar câteva ore de la inaugurarea obiectivului. Potrivit autorităților, în piață au fost smulse spoturi de lumină și bănci.

Actele de vandalism au apărut la mai puțin de 8 ore de la inaugurarea pieței

„Sunt mai puțin de 8 ore de la accesul liber al cetățenilor în Piața Primăriei și au apărut primele acte de vandalism. Spoturi de lumină din spațiul verde au fost deja smulse. Facem apel la piteșteni să ia atitudine împotriva celor care ne fac de râs orașul și ne produc constant pagube în spațiul public. Curând, sperăm, Poliția Locală va reveni în subordinea Primăriei de sub coordonarea Poliției Române și va putea supraveghea și stopa cu mai multă eficiență actele iresponsabile ale persoanelor fără bun simț”, au transmis reprezentanții Primăriei Pitești.

Lucrările la Piața Primăriei din Pitești au fost recepționate vineri. Pe lângă alei bănci și brazi, Piața Primăriei are și o toaletă modernă, aflată în subteran, unde se ajunge cu ascensorul.

Comentarii