28.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăLifestyleCât câștigă jurații de la emisiunea "Imperiul Leilor"

Cât câștigă jurații de la emisiunea „Imperiul Leilor”

Emisiunea „Imperiul Leilor” de la Pro TV continuă să fascineze. Fanii fenomenului antreprenorial sunt adesea curioși despre remunerația cunoscuților afaceriști care apar pe micile ecrane.

Așadar, astăzi vom afla cât, mai exact ce câștigă jurații milionari. Mai au nevoie de salariu?

De-a lungul timpului, mulți români s-au întrebat care sunt sumele oferite pentru aceste apariții și acum pot găsi răspunsurile la aceste curiozități.

Cei opt antreprenori prezenți la „Imperiul Leilor” 2023 au fost Felix Pătrășcanu, Cristina Bâtlan, Warga Enayati, Dragoș Petrescu, Răzvan Raț, Dan Șucu, Daniel Mischie și Mircea Căpățînă. Fiecare dintre ei a avut un impact semnificativ asupra pieței de business din România prin abordările lor unice. Pro TV i-a adus împreună, iar înainte de începerea filmărilor, aceștia au fost invitați să-și negocieze contractele.

Este de remarcat că cei opt milionari nu au acceptat să primească bani din partea postului Pro TV, considerând că sumele oferite erau modeste în raport cu veniturile lor din afaceri. Fiecare „leu” ar fi încasat puțin peste 10.000 de euro pe sezon, o sumă nesemnificativă pentru ei, potrivit informațiilor cancan.ro.

Cu toate acestea, ce câștigă jurații? Emisiunea este difuzată în prime time, oferindu-le antreprenorilor o expunere valoroasă. Acești oameni de afaceri și-au construit carierele prin negocieri dure și prin exploatarea oportunităților care le-au apărut în cale. Astfel, prezența lor la „Imperiul Leilor” a fost, de fapt, o investiție strategică în imaginea și notorietatea lor. Așadar, aceștia au parte de expunere în locul banilor.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă