27.2 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSportFotbalSelecţionata Germaniei s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European

Selecţionata Germaniei s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European

Selecţionata Germaniei a obținut calificarea în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal – EURO 2024, pe care îl găzduiește, după ce a învins Ungaria cu scorul de 2-0 (1-0), miercuri seara, pe Stuttgart Arena, în Grupa A. Victoria a fost obținută printr-o prestație solidă a echipei germane, care a dominat meciul și a asigurat astfel prezența sa în faza eliminatorie a competiției.

Ungaria nu a început rău partida, având prima ocazie chiar în primele secunde de joc, dar Neuer a fost inspirat și a salvat. Germania a reușit să deschidă scorul în minutul 22 al partidei, prin Musiala.

Ungaria a mai avut ocazii pe parcursul meciului, dar nu le-a fructificat. La pauză, nemții au intrat cu avantaj. Repriza a doua a fost la fel de intensă, iar Germania a reușit să înscris golul doi prin Gundogan, în minutul 67, astfel calificându-se în optimile de finală!

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă