22.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSocialEvenimentTragedie la Cluj! O familie a fost găsită moartă lângă o piscină...

Tragedie la Cluj! O familie a fost găsită moartă lângă o piscină gonflabilă

Tragedia a avut loc în Colonia Sopor, unde o familie compusă din trei persoane a fost găsită moartă lângă o piscină gonflabilă din curtea proprie.

Vecinul care a descoperit incidentul a sunat imediat la numărul de urgență 112, după ce nu a reușit să îi contacteze pe membrii familiei. Poliția a ajuns rapid la fața locului și a constatat că toate cele trei victime erau îmbrăcate în costume de baie și fuseseră electrocutate.

Investigația a relevat că tragedia a fost cauzată de o improvizație electrică în curte. Un electrician prezent la locul incidentului a explicat că în curtea casei existau numeroase cabluri electrice și becuri improvizate.

Se pare că două fire electrice din tabloul electric treceau peste piscina gonflabilă, iar unul dintre acestea s-a rupt, probabil datorită unor condiții necorespunzătoare sau a unor defecte. Acest lucru a cauzat o descărcare electrică fatală pentru membrii familiei care se aflau în apropierea piscinei.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele tragediei și pentru a verifica respectarea normelor de siguranță electrică în locuință.

La data de 18 iunie, în jurul orei 22,04, Poliţia Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel SNUAU 112 despre faptul că o familie nu mai răspunde la apeluri. Echipa operativă sosită la faţa locului a găsit trei persoane decedate, în curtea imobilului. Este vorba de doi bărbaţi de 76 de ani, respectiv 46 de ani şi de o femeie de 74 de ani. Trupurile neînsufleţite au fost transportate IML Cluj, pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei decesului,

se arată într-o informare trimisă, miercuri, de IPJ Cluj.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă