Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aglomeraţie pe Valea Prahovei, în staţiunile de pe litoral şi pe autostrăzile A1 şi A2

Se circulă în condiţii de aglomeraţie pe Valea Prahovei, în staţiunile de pe litoral, pe autostrăzile A1 şi A2 şi pe DN Centura Bucureşti. Poliţiştii recomandă şoferilor să fie atenţi, să păstreze distanţa de siguranţă şi să nu facă depăşiri riscante.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.08.2018 - 12:37

Potrivit Centrului Infotrafic al IGPR, la ora 12.00 se circula în condiţii de aglomeraţie pe DN 1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către Capitală, precum şi în Comarnic, respectiv Buşteni, pe sensul către munte.

Totodată, valori ridicate de trafic sunt şi în staţiunile de pe litoral, pe DN 39, între Agigea şi Eforie Sud, precum şi în Mangalia.

De asemenea, se circulă îngreunat, din cauza numărului mare de autoturisme, şi pe Autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti şi A2 Bucureşti-Constanţa, la intrarea în Capitală.

 Sunt înregistrate valori intense de trafic şi pe DN Centura Bucureşti, în zonele Chitila, Bragadiru, Popeşti-Leordeni, Glina şi Pantelimon.

Poliţiştii recomandă şoferilor să fie atenţi, să păstreze distanţa de siguranţă şi să nu facă depăşiri riscante.

 

Comentarii