Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Acţiune simultană a poliţiştilor din UE, pentru prinderea şoferilor care depăşesc viteza legală

Poliţiştii rutieri din toate statele Uniunii Europene vor acţiona simultan, începând din cursul nopţii de marţi spre miercuri, pentru depistarea celor care depăşesc viteza legală. Acţiunea se va desfăşura în toată ţara, iar poliţiştii vor folosi toate aparatele radar disponibile.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.04.2019 - 12:20

Miercuri, între orele 00.00 - 24.00, se va derula acţiunea SpeedMarathon, pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei, anunţă Poliţia Română.

Controalele Poliţiilor Rutiere din Europa vizează respectarea regimului legal de viteză şi reducerea numărului şi gravităţii consecinţelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condiţiilor de drum şi a celei excesive.

"Acţiunea, coordonată de Direcţia Rutieră din Poliţia Română, se desfăşoară în toată ţara, pe drumurile publice, poliţiştii rutieri fiind în teren pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislaţiei în domeniu. Poliţiştii vor folosi toate aparatele radar disponibile", arată Poliţia Română.

Activitatea are loc în cadrul săptămânii TISPOL Speed (1 - 7 aprilie).

Comentarii

loading...