15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialVoiculescu: Dictatura Băsescu se zbate spre marele final

Voiculescu: Dictatura Băsescu se zbate spre marele final

Dan Voiculescu a reacţionat pe blogul personal la declaraţiile lui Traian Băsescu, pe care l-a numit o "ruşine a României" şi a afirmat că se impune un proces colectiv împotriva fostului preşedinte. 

"În nemernicia sa, Traian Băsescu, această ruşine a României, se laudă pe facebook că el a recuperat România pe care eu aş fi “luat-o“ pentru mine. Nu ştiu dacă o comisie parlamentară are şanse de reuşită, însă un proces colectiv împotriva acestui ticălos se impune. Probabil nu vor semna 7,4 milioane de români, dar câteva sute de mii o vor face cu siguranţă şi va fi semnificativ", a scris Voiculescu.

Dan Voiculescu a declarat că fostul preşedinte a lăsat România cu datorii şi a numit manadatul lui Băsescu "dictatură". 

Neruşinatul uită că România a fost în ultimii 10 ani total în mâna lui şi a lăsat-o românilor cu datorii de peste 20 de mld de euro, cea mai mare datorie a României postdecembristă. Tupeul, minciuna, impostura şi hoţia au condus România în ultimul deceniu iar Băsescu trebuie să plătească pentru toate fărădelegile sale. Nu vă fie frică ! Dictatura lui Băsescu se zbate spre marele final", a mai scris patronul Intact.

Traian Băsescu a scris pe Facebook că Antena 3 şi România TV sunt "expresia profundă a mizeriei în Panama", idee pe care a reluat-o şi la primul său interviu, după două luni de tăcere, la TVR.

"Patronii voştri, Voiculescu şi Ghiţă şi-au dorit ca România să fie a lor iar eu "le-am luat-o'' lor şi altora ca ei şi am lăsat-o românilor la terminarea celui de al doilea mandat. Voi, (A3 şi RTV) puteţi continua campaniile mincinoase împotriva mea, a familiei mele şi a acelora care au avut curajul să mă sprijine pînă la sfîrşit de mandat, dar niciodată nu veţi mai putea aduce ţara la cheremul unora de teapa lui Voiculescu sau Ghiţă", a scris fostul şef al statului. 

Cele mai citite

Dan Petrescu, despre revenirea la CFR: “Mă simt ca acasă aici, mă motivează totul”

Dan Petrescu, antrenorul legendar care se întoarce pentru al patrulea mandat la conducerea echipei de fotbal CFR Cluj, a subliniat într-o conferință de presă...

Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL

În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus...

Turcia nu va relua schimburile comerciale cu Israelul

Turcia a declarat că nu va relua schimburile comerciale cu Israelul, în valoare de 7 miliarde de dolari pe an, până când nu se...
Ultima oră
Pe aceeași temă