17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuBeyonce infirmă zvonurile despre divorțul de Jay-Z

Beyonce infirmă zvonurile despre divorțul de Jay-Z

Cântăreața Beyonce a postat, marți seară, pe contul de Instagram o poza de familie fericită. În poză, Beyonce și Jay-Z se plimbă prin oraș cu fiica lor, Blue Ivy Carter. Astfel, artista a infirmat, într-un mod subtil, zvonurile din presă despre divorțul de soțul ei, rapper-ul Jay-Z. 

Miercuri dimineața, cântăreața mai mai postat o poză cu mesajul feminist ”We can do it!” (Putem să facem orice!), sugerând că este o femeie puternică, care luptă pentru ceea ce își dorește. 

Publicaţia americană New York Post a anunțat, la începutul săptămânii, că Beyonce şi Jay-Z plănuiesc să se despartă după încheierea turneului comun "On The Run".

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru publicaţia americană că cei doi artiști încearcă să găsească o cale de a se despărţi fără să divorţeze, după ce psihologii nu au reușit să îi ajute să își salveze mariajul.

În ultimele luni, în presă au circulat mai multe zvonuri legate de o presupusă infidelitate a rapperului Jay-Z. Presa tabloidă a scris că Jay-Z ar fi avut o aventură cu cântăreaţa R&B Mya şi că acesta ar fi susţinut-o financiar pe interpreta în vârstă de 34 de ani.

Beyonce și Jay-Z au dat publicităţii o declaraţie comună în care au afirmat: "Toate familiile au probleme, iar noi nu suntem diferiţi. Ne iubim şi, mai presus de orice, suntem o familie. Am trecut peste acest incident şi sperăm că toată lumea va face la fel".

Cele mai citite

Președintele UEFA, Aleksander Čeferin, susține campania pan-europeană pentru drepturile reproductive

Slovenul Aleksander Čeferin, președintele UEFA, a devenit cel mai recent lider important care susține campania pan-europeană pro-alegere, luptând pentru drepturile reproductive în Europa, și...

Un bebeluș de doar o zi, în stare gravă, a fost transportat cu un avion SMURD de la Timișoara la București

Un bebeluş în vârstă de doar o zi, în stare gravă, a fost transportat, marţi seară, de la Timişoara la Bucureşti cu un avion...

Ciolacu și Grindeanu se întâlnesc cu președintele DP World, investitor din Dubai

Șeful Guvernului României, Marcel Ciolacu, și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, se întâlnesc, în ziua de 15 mai 2024, cu Sultan Ahmed bin Sulayem, președinte...
Ultima oră
Pe aceeași temă