22.2 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialPană de curent, în Sectorul 1 al Capitalei. Când va fi soluționată...

Pană de curent, în Sectorul 1 al Capitalei. Când va fi soluționată defecțiunea

Alimentarea cu energie electrică este întreruptă, joi după-amiază, în mai multe zone din Sectorul 1 al Capitalei. Reprezentanții Enel Distribuție Muntenia au precizat că avaria ar putea fi remediată până în jurul orei 20.00, informează Mediafax.

Citește și: Pană de curent într-un sector din Capitală

În acest moment, alimentarea cu energie electrică este întreruptă pe străzile Turda, Domenii, Clucerului, Aviator Ștefan Sănătescu, Aviator Radu Beller, precum și pe străzi adiacente. De asemenea, nu au energie electrică locuitorii din zona bulevardului Ion Mihalache, potrivit reprezentanților Enel Distribuție Muntenia.

Joi, în București au fost temperaturi de până la 40 de grade. În perioadele caniculare, apar frecvent întreruperi în alimentarea cu electricitate, cauzate de folosirea intensă de către populație a aparatelor de aer condiționat.

Cele mai citite

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, „zburat” din bordul administrativ de la Romsilva

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, a primit recent un cadou neplăcut din partea ministrului PNL al Mediului, Apelor și Pădurilor, fiind ejectat...

Imediat după alegerile locale se măresc amenzile. Creșterea salariului minim brut implică și creșterea amenzilor

Salariul minim brut crește cu 400 de lei, de la 3300 la 3700 de lei, începând din data de 1 iulie 2024, dar creșterea...

Nicușor Dan a fost consiliat de oamenii lui Plahotniuc și Băsescu

Nicușor Dan mai vrea un mandat de primar al Capitalei pentru încă patru ani, dar se pare că a uitat cam repede că...
Ultima oră
Pe aceeași temă