30.3 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActrița Rachel Bilson este însărcinată

Actrița Rachel Bilson este însărcinată

Actrița Rachel Bilson, care are o relaţie cu actorul Hayden Christensen, este însărcinată şi va naşte primul ei copil la sfârşitul anului, informează Mediafax.

"Amândoi au discutat o vreme despre acest lucru şi sunt extrem de încântaţi. Toată lumea este foarte fericită pentru ei", a declarat o sursă pentru publicaţia US, care a dezvăluit informaţia.

Rachel Bilson şi Hayden Christensen şi-au început relaţia în 2007, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare a peliculei "Jumper: Oriunde, oricând", şi s-au logodit în 2008. Cuplul s-a despărţit în 2010, pentru a-şi anunţa ulterior împăcarea.

Rachel Bilson, născută în 1981, este o actriţă americană, cunoscută datorită personajului Summer Roberts din serialul "Rebel in California/ The O.C.".

A debutat în televiziune în câteva episoade din "Buffy, spaima vampirilor", "8 reguli simple" şi în filmul de scurtmetraj "Unbroken". Mai târziu, Rachel a fost distribuită în serialul "Rebel in California/ The O.C.". Personajul ei, Summer Roberts, a fost creat pentru a apărea doar în câteva episoade, dar a devenit un personaj principal după ce idila cu Seth Cohen (Adam Brody) a devenit un aspect important al serialului. De asemenea, actriţa a jucat în serialul "Hart of Dixie" (2011), produs de postul de televiziune CBS.

Rachel Bilson şi-a facut debutul pe marile ecrane în filmul "Ultimul sărut/ The Last Kiss" (2006). De asemenea, Rachel a avut un rol şi în filmul "Jumper: Oriunde, oricând" (2008).

Cele mai citite

VIDEO. Cristiano Ronaldo, în lacrimi! Al-Nassr a pierdut finala Cupei Regelui

Imagini rare cu unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Cristiano Ronaldo s-a întins pe jos și a plâns în hohote, după ce...

Atenție! Kaufland retrage un produs de la raft, deoarece există suspiciunea de infectare cu Listeria Monocytogene

Retailerul Kaufland a luat decizia de a retrage de pe rafturi un sortiment de file de somn suspectat de contaminare cu bacteria Listeria Monocytogenes. Conform...

Cum ar putea Nicușor Dan să elimine și mafia din fotbal

Ilustrație: Marian Avramescu Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, se laudă în campania electorală pentru un nou mandat de edil-șef că a oprit mafia...
Ultima oră
Pe aceeași temă