21.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialFOTO: 10 Proiecte de casă din care să te inspiri - ...

FOTO: 10 Proiecte de casă din care să te inspiri – Retrospectiva 2013

Peste 60 de proiecte pentru construire de casă dar şi proiecte de amenajare interioară precum şi proiecte de grădină au fost prezentate de-a lungul anului precedent în revista Planul Casei Mele.

Foarte mult au fost appreciate de cititori proiectele care conţin şi idei pentru amenajarea interioară, astfel încât să se distingă continuitatea dintre stilul exterior şi cel interior, precum şi idei de realizare a grădinii.

Unele dintre proiecte sunt de vânzare, la altele este indicat preţul preconizat pentru ridicarea unei astfel de case la “roşu”.

Se poate spune că temele abordate în cadrul proiectelor de casă sunt caracterizate de o mare varietate.

Se pot distinge astfel propuneri pentru construirea de case moderne, chiar avangardiste, ideile noi şi îndrăzneţe fiind în centrul de interes pentru mulţi viitori proprietari, precum şi propuneri de case clasice care să prezinte facilităţi şi chiar idei legate de casele moderne.

Acestea din urmă sunt în special casele cu acoperiş înclinat din ţigle ceramice, cu forme deosebit de dinamice.

Mult apreciate sunt şi proiectele economice de case ieftine, proiectele de case de lemn şi tip rustic, multe dintre acestea fiind potrivite inclusiv cu casele de vacanţă.

În sfârşit, opţiunile se indreaptă şi spre case a căror arhitectură este influenţată de stilul unor case din alte ţări, din acest punct de vedere cel mai mare interes fiind prezentat de casele în stil mediteranean cu acoperiş cu olane care se pretează locaţiilor de la şes sau din apropierea mării.

Vom prezenta 10 dintre cele mai apreciate proiecte prezentate în decursul anului precedent în revista Planul Casei Mele.

Cele mai citite

EURO 2024: Ungaria-Elveția 1-3. Căpitanul maghiar Dominik Szoboszlai a intrat în istorie

Ungaria - Elveția, cel de-al doilea meci al Campionatului European din Germania, s-a încheiat cu succesul elvețienilor, scor 3-1, potrivit Digi Sport 1. Partida de...

S-au împlinit 135 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu

Cu prilejul comemorării a 135 de ani de la trecerea sa în neființă, poetul Mihai Eminescu a fost omagiat la mormântul său din Cimitirul...

VIDEO. Ciolacu, despre importanța militarilor pentru națiunea română. Ceremonii și demonstrații militare, la Buzău

Militarii reprezintă pilonii pe care se sprijină siguranţa şi suveranitatea naţiunii române, a declarat premierul Marcel Ciolacu.Şeful Executivului a participat, la Buzău, la ceremonia...
Ultima oră
Pe aceeași temă