21.4 C
București
luni, 8 iulie 2024
AcasăSpecialPutin a inspectat situaţia lucrărilor pentru JO de iarnă

Putin a inspectat situaţia lucrărilor pentru JO de iarnă

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a schiat, vineri, la Soci, unde s-a deplasat pentru a inspecta situaţia lucrărilor pentru Jocurilor Olimpice de iarnă, relatează Mediafax.

Preşedintele a fost însoţit de premierul Dmitri Medvedev. Cei doi au schiat nu departe de complexul de schi fond şi biatlon „Laura”, situat în apropierea staţiunii Krasnaïa Poliana.

Complexul „Laura” va găzdui probe din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă, competiţie ce va avea loc în perioada 7-23 februarie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al preşedintelui rus, citat de agenţiile de presă din Rusia, Vladimir Putin va rămâne mai multe zile la Soci, pentru o inspecţie completă a situaţiei lucrărilor.

„Zilele următoare, preşedintele va examina toate bazele şi va verifica din nou pregătirile în vederea deschiderii Jocurilor Olimpice şi Paralimpice”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Jocurile Paralimpice se vor desfăşura în perioada 7-16 martie, la Soci

 

Cele mai citite

Jens Stoltenberg: Noile realități impun ca NATO să privească spre Pacific

„China este principalul facilitator al agresiunii de război a Rusiei împotriva Ucrainei” Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat că prezența Australiei, Japoniei, Noii...

Premierul francez Gabriel Attal, pas înapoi: își va da demisia luni dimineață

Președintele Emmanuel Macron va avea pe masă demisia lui Attal, luni dimineață Premierul Attal a anunțat că își va exercita atribuțiile în continuare, atât cât...

Șoc electoral în Franța: partidul lui Le Pen cade răpus de stânga franceză (Exit-poll)

Partidul lui Marine Le Pen se prăbușește pe locul 3, după primele estimări de la ieșirea de la urne Alianța de stânga și centriștii...
Ultima oră
Pe aceeași temă