3.3 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeSpecialPutin a inspectat situaţia lucrărilor pentru JO de iarnă

Putin a inspectat situaţia lucrărilor pentru JO de iarnă

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a schiat, vineri, la Soci, unde s-a deplasat pentru a inspecta situaţia lucrărilor pentru Jocurilor Olimpice de iarnă, relatează Mediafax.

Preşedintele a fost însoţit de premierul Dmitri Medvedev. Cei doi au schiat nu departe de complexul de schi fond şi biatlon “Laura”, situat în apropierea staţiunii Krasnaïa Poliana.

Complexul “Laura” va găzdui probe din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă, competiţie ce va avea loc în perioada 7-23 februarie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al preşedintelui rus, citat de agenţiile de presă din Rusia, Vladimir Putin va rămâne mai multe zile la Soci, pentru o inspecţie completă a situaţiei lucrărilor.

“Zilele următoare, preşedintele va examina toate bazele şi va verifica din nou pregătirile în vederea deschiderii Jocurilor Olimpice şi Paralimpice”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Jocurile Paralimpice se vor desfăşura în perioada 7-16 martie, la Soci

 

Cele mai citite

Nu va fi niciun vot pe tema intrării în Schengen, la actualul Consiliu JAI

Consiliul JAI care se desfășoară în perioada 4 - 5 decembrie 2023 nu are pe ordinea de zi nicio discuție privind o nouă extindere...

De ce nu găseşti hainele potrivite? 5 greşeli comune la shopping

Ţi s-a întâmplat să mergi la shopping şi să nu găseşti haine care să îţi placă şi să ţi se potrivească? Ei bine, această...

Rezultatele obținute de elevii români la testele PISA

Ministerul Educației (ME) a lansat rezultatelor Programului pentru Evaluarea Internațională a Elevilor - PISA 2022 (bazat pe date din 81 de țări și economii, inclusiv România), eveniment...
Ultima oră
Pe aceeași temă