24.8 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSportAntonescu: PNL vrea ca Parlamentul să decidă conducerea interimară a TVR

Antonescu: PNL vrea ca Parlamentul să decidă conducerea interimară a TVR

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că PNL nu îl poate împiedica pe primul ministru să dea o ordonanţă de urgenţă privind conducerea interimară a TVR, dar aceasta nu va fi semnată de miniştrii PNL.

El a precizat că PNL optează pentru numirea de către Parlament a conducerii interimare a TVR, şedinţa de plen reunit putând să aibă loc vineri.

Antonescu a mai spus că, având în vedere că Rareş Bogdan nu este agreat de PSD, liberalii vor face o nouă propunere.

Preşedintele PNL comentat boicotul PSD la votul din plenul reunit pentru Rareş Bogdan, spunând că Victor Ponta “a pierdut controlul” asupra partidului.

“Mi-am exprimat convingerea că este o situaţie temporară, pentru că e reconfortant să ştii că partenerul tău are control asupra propriului partid. L-am îmbărbătat din acest punct de vedere”, a continuat Crin Antonescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, miercuri, de ziarişti, dacă se va împăca cu Victor Ponta, liderul liberal replicând: “Terminaţi cu împăcarea cu Ponta!”.

Totodată, Crin Antonescu a susţinut în continuare necesitatea numirii unui purtător de cuvânt al USL.

Cele mai citite

Elena Lasconi își anunță candidatura la șefia USR

Elena Lasconi, primarul reales din Câmpulung, și-a anunțat candidatura la șefia USR, după ce în prealabil a spus că vrea să se asigure că...

Donald Trump a participat la o slujbă religioasă, alături de persoanele de culoare

În weekend, Donald Trump, împreună cu o serie de republicani, a participat la o slujbă religioasă într-o biserică din Detroit, cu enoriași de culoare. ...

Boeing anunță că își încetinește producția modelul 737

Boeing le-a spus furnizorilor că amână cu trei luni producție sa de avioane 737, au declarat două surse din industrie, deoarece continuă să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă