14.8 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportAntonescu: În politică, nu poţi să te asociezi doar cu cine ţi-ai...

Antonescu: În politică, nu poţi să te asociezi doar cu cine ţi-ai dori

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, că în politică nu poţi să te asociezi doar cu politicienii care îţi plac.

Liderul PNL a fost întrebat de ce l-a primit în PNL pe Sorin Roşca Stănescu şi de ce s-a asociat cu Dan Voiculescu, deşi ambii au fost turnători la Securitate.

“Nu doar Sorin Roşca Stănescu şi Dan Voiculescu au avut relaţii cu Securitatea. În împrejurările politice precum cele pe care le-am parcurs nu te asociezi doar cu cine ţi-ai dori. La momentul la care m-am asociat cu PC şi Dan Voiculescu, prin poziţionarea lor faţă de Traian Băsescu, se situau o poziţie corectă şi compatibilă cu a mea şi a PNL-ului”, a afirmat Crin Antonescu într-o emisiune la B1 TV.

Liberalul a ţinut să precizeze că “de multă vreme”, cele două partide au încetat asocierea şi au funcţionat doar în cadrul USL.

“Între PNL si PC nu s-a întâmplat nimic. Noi de mai multă vreme am funcţionat doar în cadrul USL şi funcţionăm înainte”, a spus Antonescu.

Crin Antonescu a adăugat că îşi menţine părerea că declaraţiile lui Dan Voiculescu sunt neruşinate deoarece nu au niciun temei.

“La congresul PC domnul Voiculescu a făcut declaraţii neruşinate. Nu există niciun temei ca domnia să afirme că eu sau PNL facem bezele domnului Băsescu şi ne-am apropiat de Traian Băsescu. Asta e o neruşinare şi am spus-o public”, a declarat Antonescu.

 

Cele mai citite

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă