20.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportAntonescu: În politică, nu poţi să te asociezi doar cu cine ţi-ai...

Antonescu: În politică, nu poţi să te asociezi doar cu cine ţi-ai dori

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, că în politică nu poţi să te asociezi doar cu politicienii care îţi plac.

Liderul PNL a fost întrebat de ce l-a primit în PNL pe Sorin Roşca Stănescu şi de ce s-a asociat cu Dan Voiculescu, deşi ambii au fost turnători la Securitate.

“Nu doar Sorin Roşca Stănescu şi Dan Voiculescu au avut relaţii cu Securitatea. În împrejurările politice precum cele pe care le-am parcurs nu te asociezi doar cu cine ţi-ai dori. La momentul la care m-am asociat cu PC şi Dan Voiculescu, prin poziţionarea lor faţă de Traian Băsescu, se situau o poziţie corectă şi compatibilă cu a mea şi a PNL-ului”, a afirmat Crin Antonescu într-o emisiune la B1 TV.

Liberalul a ţinut să precizeze că “de multă vreme”, cele două partide au încetat asocierea şi au funcţionat doar în cadrul USL.

“Între PNL si PC nu s-a întâmplat nimic. Noi de mai multă vreme am funcţionat doar în cadrul USL şi funcţionăm înainte”, a spus Antonescu.

Crin Antonescu a adăugat că îşi menţine părerea că declaraţiile lui Dan Voiculescu sunt neruşinate deoarece nu au niciun temei.

“La congresul PC domnul Voiculescu a făcut declaraţii neruşinate. Nu există niciun temei ca domnia să afirme că eu sau PNL facem bezele domnului Băsescu şi ne-am apropiat de Traian Băsescu. Asta e o neruşinare şi am spus-o public”, a declarat Antonescu.

 

Cele mai citite

Taiwan, lovit de un cutremur

Taiwan a fost lovit de un cutremur cu magnitudine de 5.4, potrivit Reuters. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 25 kilometri. Conform Centrului chinez...

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...
Ultima oră
Pe aceeași temă