24.8 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialClipe de groază în noaptea de Crăciun: Un bloc din Bistrița a...

Clipe de groază în noaptea de Crăciun: Un bloc din Bistrița a luat foc

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la acoperișul unui bloc din municipiul Bistrița, aproximativ 130 de locatari fiind evacuați, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud, incendiul a izbucnit la acoperișul unui bloc din cartierul Viișoara, din municipiul Bistrița.

La fața locului au ajuns pompierii cu şase autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, dar şi echipaje SMURD.

”În momentul ajungerii la locul solicitării, incendiul se manifesta generalizat, la tot acoperişul blocului, pe o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătrați”, arată reprezentanții ISU.

Pe timpul intervenției pompierilor alimentarea cu energie electrică şi gaz metan a fost oprită pentru a nu exista pericol de explozie.

În urma incendiului, aproximativ 130 de locatari au fost evacuați, iar un băiat în vârstă de opt ani a fost transportat la spital intoxicat cu fum, el fiind în afara oricărui pericol.

Primăria Bistrița a pus la dispoziția persoanelor ale căror apartamente au fost afectate de incendiu centre temporare de cazare.

Cele mai citite

Trei membri de vârf ai NATO transmit un mesaj comun. SUA, Canada și Marea Britanie vor contracara imixtiunile Rusiei în Republica Moldova

Departamentul de Stat al SUA a difuzat un mesaj comun, din partea guvernelor Statelor Unite, Canadei și Marii Britanii, care subliniază că aceste trei...

Partidul premierului britanic Rishi Sunak, rezultate slabe, arată datele sondajelor recente

Sondajele din Marea Britanie indică un dezastru electoral pentru conservatorii premierului Rishi Sunak. Specialiștii folosesc termenul „extincție electorală” și spun că partidul de la guvernare...

Caţi pensionari au primit indemnizaţie socială, în mai 2024

Numărul total al beneficiarilor de indemnizaţie socială pentru pensionari a fost, în mai 2024, de 1.136.278 persoane, cu 334 mai mic comparativ cu luna...
Ultima oră
Pe aceeași temă