23.8 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăSpecialDeputatul PNL Mihai Donţu, pus sub urmărire penală, pentru ucidere din culpă

Deputatul PNL Mihai Donţu, pus sub urmărire penală, pentru ucidere din culpă

Deputatul PNL Mihai Donţu a fost pus, marţi, sub urmărire penală, în dosarul în care este acuzat pentru ucidere din culpă, după ce, în 4 ianuarie, a accidentat mortal un bărbat, pe o trecere de pietoni din Braşov, informează Digi24.

Decizia aparţine procurorilor de la Parchetul General din Bucureşti. 

Anchetatorii au cerut expertizarea mașinii pe care Donţu o conducea în seara accidentului, pentru a determina cu ce viteză se deplasa.

Citeşte şi: Deputatul Donţu, autorul unui accident MORTAL, va fi cercetat de Parchetul ICCJ

Potrivit IPJ Braşov, în 4 ianuarie, în jurul orei 21.50, pe Calea București din municipiul Brașov, “un bărbat de 42 ani, conducea un autoturism,din direcția Brașov spre Săcele și, ajungând la trecerea de pietoni din dreptul imobilului cu numărul  244, nu a acordat prioritate și a accidentat mortal un bărbat de 60 ani,care se angajase regulamentar în traversarea străzii”.

Trecerea de pietoni unde a avut loc accidentul este considerată periculoasă, pentru că viteza de circulație în zonă este de 70 km/oră, nu există presemnalizarea trecerii de pietoni, ci doar semnul din dreptul trecerii.

Citeşte şi: Deputatul PNL Mihai Donțu a accidentat mortal un pieton

Deputalul PNL Mihai Donțu este la al doilea mandat în Parlamentul României. 

 

Cele mai citite

Netanyahu, despre când s-ar putea încheia luptele din Rafah

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a afirmat seara trecută că luptele "intense" împotriva mişcării islamiste palestiniene Hamas la Rafah, în sudul Fâşiei Gaza, unde armata...

FOTO. Accident între un autocar și un autocamion. A fost activat Planul Roșu

Un accident în care sunt implicate un autocar şi un camion s-a produs, în această dimineaţă, la Porumbacul de Sus, fiind activat Planul Roşu.Potrivi...
Ultima oră
Pe aceeași temă