18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestylePetrolul Ploieşti - FC Voluntari, scor 1-2, în etapa a 5-a din...

Petrolul Ploieşti – FC Voluntari, scor 1-2, în etapa a 5-a din play-out-ul Ligii 1 de fotba

FC Voluntari a câştigat, sâmbătă, meciul din deplasare cu Petrolul Ploieşti, scor 2-1, în etapa a 5-a din play-out-ul Ligii 1 de fotbal, în condiţiile în care echipa antrenată de Ionel Ganea a evoluat în dublă superioritate numerică în repriza secundă.

Au marcat: Gavrilă 60' / Bălan – penalty 8', Pancu 85'.

0-1: Rus este agățat în careu de către portarul Cobrea și Alexandru Tudor arată punctul cu var. Bălan, atacantul oaspeţilor, transformă fără probleme lovitura de la 11 metri.

1-1: Gavrilă a profitat de o neînțelegere între Spahija și Barna, a patruns în centrul careului şi a trimis un şut cu exteriorul piciorului stâng la colţul lung.

1-2: Daniel Pancu, atacantul ilfovenilor, a trimis cu capul, pe colțul scurt, din doi metri, după o centrare de pe stânga a lui Filipov.

Petrolul: Cobrea – Beta, Mișelăricu, Benga, Pulhac – Gavrilă (Mareş 78'), Bucșa, Stana, Astafei – Zoubir – Markos (Pacar 46'). Antrenor: Jerry Gane.

FC Voluntari: Calancea – Filipov, Spahija, Tîru, Barna (Tudorie 74') – Maftei (N. Grigore 59'), Moke – Rus, Achim, Kone (Pancu 81') – Bălan. Antrenor: Ionel Ganea.

Cartonaşe galbene: Benga 12', Stana 27', Pulhac 36', Stana 62', Pulhac 70' / Achim 27', Spahija 33', Maftei 55', Moke 66', Pancu 86'.

Cartonaşe roşii: Stana 62', Pulhac 70' / -.

Arbitri: Alexandru Tudor (Bucureşti), Valentin Avram (Bucureşti), Alexandru Vodă (Alba Iulia); rezervă: Ionuţ Coza (Cernica).

Observatori: Patriţiu Abrudan (Cluj-Napoca), Viorel Ilinca (Piteşti).

Stadion: Ilie Oană (Ploieşti).

A fost a treia victorie consecutivă pentru FC Voluntari. În urma acestul rezultat, FC Voluntari a urcat pe locul 3 în play-out-ul Ligii 1, cu 22 de puncte. În acest moment, echipa din Voluntari este departe de poziţiile retrogradabile. De cealaltă parte, Petrolul Ploieşti rămâne pe ultimul loc în clasament, cu 8 puncte.

Cele mai citite

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...

O bonă din București a lovit copilul pe care îl avea în grijă. Femeia a fost reținută

Vineri, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele...

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....
Ultima oră
Pe aceeași temă